Bekijk volle/desktop versie : Show met monstertruck loopt dodelijk af (video)



07-10-2013, 13:19
Acht mensen zijn zondag omgekomen bij een openluchtevenement in de Mexicaanse staat Chihuahua toen een monstertruck op hol sloeg en het publiek in denderde.





Tachtig mensen raakten gewond, van wie tientallen ernstig. De bestuurder van de truck is aangehouden. Dat hebben de autoriteiten gezegd. Op videobeelden van de show is te zien hoe de monstertruck over twee auto's heen rijdt. Vervolgens rijdt hij nog een keer over de wrakken, maar dit keer een stuk sneller. Na deze tweede ronde landt de truck met zijn neus naar beneden en stuitert hij het publiek in.

Volgens sommige ooggetuigen leek het erop dat de bestuurder zijn hoofd stootte en het bewustzijn verloor toen de truck neerkwam. Zeker twee mensen zeiden te hebben gezien dat zijn helm van zijn hoofd vloog. De autoriteiten onderzoeken ook de mogelijkheid van een technisch mankement in de truck.

De bestuurder van de monstertruck is aangehouden op verdenking van doodslag. De gouverneur van Chihuahua heeft een rouwperiode van drie dagen afgekondigd. Onder de doden is ten minste een kind, zei een woordvoerder van de openbaar aanklager in Chihuahua. Van de tachtig gewonden lagen zondag nog 46 in het ziekenhuis. De woordvoerder waarschuwde dat het dodental mogelijk nog oploopt.

[video=youtube;76uXrL7Z8WE]http://www.youtube.com/watch?v=76uXrL7Z8WE[/video]

07-10-2013, 15:04


Hahahahahahah gekkenhuis


07-10-2013, 15:29
Te ziek voor woorden.