Bekijk volle/desktop versie : Mode & Uiterlijk Benefiet 'Eid Bazaar'



05-10-2013, 02:22


"In naam van Allah, de meest Barmhartige, de Genadevolle"

Event Page: http://https://www.facebook.com/events/423742894399099/?fref=ts

As Salam U Aliqum Warahma tulilahi Wabaraka toehoe Beste Muslima, Beste Lezer

De Muslim gemeenschap in Rotterdam en omstreken is de laatste jaren enorm gegroeid. De huidige gebedsruimtes voor de Muslim gemeenschap bieden onvoldoende faciliteiten voor de bezoekers. De ruimtes voor het gebed zijn te klein, de ruimtes voor de rituele wassing zijn niet optimaal. Verder zijn er niet genoeg ruimtes voor educatieve activiteiten en sociale ontmoeting. Hierdoor kan de Moskee Ghausia haar maatschappelijke en religieuze doelen niet volledig realiseren. Door deze redenen is Moskee Ghausia aan het uitbreiden.

Daarom organiseert Siraat Ul Mustaqim Zusterwerking een Benefiet genaamd 'Eid Bazaar' te Rotterdam. Hiervoor zijn alle zusters van alle culturen van harte uitgenodigd. Er zullen verschillende activiteiten plaats vinden voor zowel ouderen als voor kinderen. Naast een zuivere hart, kennis en saamhorigheid zul je genieten van de inspirerende lezingen, Islamitische humorvolle clipjes, prachtige anasheeds en competities waaraan je ter plekke kunt deelnemen. Daarnaast zullen er verschillende kraampjes aanwezig zijn met Arabische, Pakistaanse en Hindoestaanse kleding, hoofddoeken, Islamic Unique Gifts, Islamitische boeken, ambachtelijke gerechten, hapjes & drank, Gezondheid/beauty, henna & henna workshop en nog veel meer!

Voor kinderen is er een speciaal kinderprogramma opgezet waar kinderen in een aparte ruimte de hele dag door kunnen genieten van de springkussen, clown entertainment, schmink en nog veel meer verassingen.

Indien u een kraam wilt reserveren, mail dan naar siratal-mustaqim@hotmail.com. wees er snel bij want er zijn nog beperkte aantal kramen over. Ook willen wij dat jij meedenkt, meeleeft, zelf ideeën aandraagt en met suggesties komt om een grote bedrag te kunnen inzamelen.

Al het geld dat wordt ingezameld zal worden besteed aan het voorzetten van de bouw. Draag uw steun en hulp bij door aanwezig te zijn of door een donering te doen. Het wordt In sha Allah een benefiet om niet te vergeten.

Datum: 26 oktober 2013 Tijd: 13:00 t/m 20:00 Voor: Alle zusters van alle culturen Voertaal: Nederlands en Urdu Entree: 1,00 Adres: Centrum de Middenweg (locatie van Stichting Ontdekislam), Kerdijkstraat 16 3038 XE Rotterdam. (dichtbij blijdorp metrostation).

Fi imaan Allah!

Jullie zuster in Islam!