Bekijk volle/desktop versie : Man United beleeft slechtste start sinds 1990: ‘Je kunt niet alles winnen’



28-09-2013, 21:39
Manchester United beleeft zijn slechtste seizoensstart sinds het seizoen 1989/90. The Red Devils verloren zaterdag in eigen huis met 1-2 van West Bromwich Albion en staan op de teleurstellende tiende plaats. David Moyes stelt de supporters van de landskampioen gerust: “In het voetbal kun je niet alles winnen, dus steun ons”, zegt de manager op de officiële website van de club.

United won dit seizoen nog maar twee keer in de Premier League. Tegen West Brom domineerde de ploeg in grote delen van de wedstrijd, maar doelpunten van Morgan Amalfitano en Saido Berahino werd United fataal. Wayne Rooney deed tussen de bedrijven door wat terug. “Een zwak resultaat en een zwakke wedstrijd, we kwamen nooit echt in ons spel”, zegt Moyes. “Uiteindelijk verdiende de tegenstander de zege, ik klaag niet.”

Robin van Persie deed ruim een half uur mee op Old Trafford. De Oranje-international was hersteld van een liesblessure en slaagde er niet in om zijn ploegmaten te redden. “Zijn blessure stelde weinig voor en ons plan was om hem wat speeltijd te geven, maar niet zoveel als we hem nu lieten spelen”, vervolgt Moyes, die het met United woensdag opneemt tegen Shakhtar Donetsk.

http://www.voetbalzone.nl/doc.asp?uid=197445

28-09-2013, 21:42



28-09-2013, 21:44
het is al een aantal jaar aan de gang .. ferguson had ook schandalige uitslagen, uitschakelingen in de CL en EL enzo

gebrek aan kwaliteit in zn selectie .. in de transferwindow had ie veel meer spelers moeten aantrekken ipv alleen Fellaini

heel dom gedaan .. Liverpool en Arsenal doen het nu echt goed .. city heeft ze afgemaakt; chelsea staat nog in de top 4 .. united gaat echt geen kampioen worden als ze blijven teren op van Persie