Bekijk volle/desktop versie : PSV moet hopen op wijsheid van Belgen rond Bakkali



03-09-2013, 21:37
PSV maakt zich zorgen over de gang van zaken rond Zakaria Bakkali, die mogelijk het slachtoffer wordt van een politiek steekspel.

Bakkali meldde zich maandag bij de Belgische nationale ploeg in de wetenschap dat hij zaterdag weliswaar tegen SC Cambuur zijn rentree had gemaakt, maar dat zijn liesproblemen nog niet helemaal verleden tijd zijn.

Nader onderzoek moest maandag duidelijkheid brengen over de voortgang van het herstel. Op de scan was te zien dat er geen scheurtje meer in de lies zit, maar dat betekent nog niet dat Bakkali ook daadwerkelijk topfit is.

PSV, dat toch al niet gelukkig was met de uitnodiging voor De Rode Duivels, onderhoudt contact met de medische staf van de Belgische nationale ploeg. De Eindhovense club maakt zich zorgen, maar weet zich aan handen en voeten gebonden. Bakkali valt onder de verantwoordelijk van de Belgische bond. PSV kan alleen maar hopen dat daarmee verstandig wordt omgegaan.

Op de achtergrond speelt er echter meer dan alleen de fysieke gesteldheid van Bakkali. De zeventienjarige aanvaller heeft nog geen beslissing genomen over zijn interlandcarrière. Dankzij zijn dubbele nationaliteit kan de aanvaller van PSV zowel voor België als voor Marokko uitkomen.

Met eventuele speeltijd in het WK-kwalificatieduel met Schotland is er geen weg meer terug. Bondscoach Marc Wilmots heeft eerder aangegeven niet te lang te willen wachten op de beslissing van Bakkali.

03-09-2013, 22:43


Belgen en wijsheid? Hoe dan?

03-09-2013, 22:46

Citaat door Mariiposa:
Belgen en wijsheid? Hoe dan?
Mvr.Krul?

03-09-2013, 22:51

Citaat door Voetbalisoorlog:
waarom praat je tegen jezelf
Wow Clichy nog een account? en ik ben Mariiposa niet.

03-09-2013, 22:54



Citaat door Voetbalisoorlog:
waarom praat je tegen jezelf
Hé hou mij er buiten, ja.