Bekijk volle/desktop versie : Oordeel dragen van kleding van de kuffaar?



31-08-2013, 17:29
Oordeel dragen van kleding van de kuffaar?

Sheikh Saalih ibn Fawzaan al Fawzaan werd gevraagd:

[Wat is de regelgeving betreffende] degene die de kleding draagt van de kuffaar en op de rug van het kledingstuk de naam draagt van een kaafir speler, terwijl degene die het draagt niet de intentie heeft om hen hiermee te imiteren?

De sheikh antwoordde:

Dit wordt beschouwd als het verheerlijken van de kaafir. Zolang hij kleding draagt waarop de naam staat van de kaafir, of een afbeelding van hem, [dan] is dit verheerlijking voor de kaafir. Het is niet toegestaan, op zijn minst is het haraam. Als [de drager van dit kledingstuk] hem verheerlijkt, dan dreigt voor hem het gevaar van afvalligheid (uit de Islaam treden). Na3am.

Arabische bron: http://www.sahab.net/forums/index.php?showtopic=120239
Originele Arabische audio: http://shup.com/Shup/500033/adran-9.mp3
http://an-nasieha.nl/forums/showthread.php?t=382

03-09-2013, 21:21


laten we allemaal de naam van alsaud op de rug hebben en voor riyad zion sportslub spelen.

03-09-2013, 21:26
Als jij begint.

03-09-2013, 21:34
ik mis een fatwa over al die zogenaamde kafir spelers die voor miljoenen in saudie arabie, emiraten voetballen of trainer zijn en er trots op zijn, dat ze een zogenaamde kafir speler mogen binnenhalen.

dat is het probleem van al die paleisgeleerden, de gewone volk dom willen houden, maar wanneer het om de leiders gaat, dan mag en kan alles. waar zijn alle fatwas tegen rare misdragingen uit de saud familie en elite. Waar zijn de fatwas tegen al die uitbuitingen tegen arme arbeiders die als uitschot worden behandeld.

Janken over de geboortedag van de profeet, maar wel een mohamed ibn abdulwahhaab dag willen houden. is dat geen innovatie en de staat saudie arabie dag vieren met overdreven gefeest.

hypocriete zooi daar. .het is maar dat ik het jammer vind dat mensen hen steuenen, terwijl dat uitschot daar alleen maar een boycot verdient,

03-09-2013, 21:45


m.nl is salafi.nl geworden. Geen wonder dat al die arme berbertjes gehersenspoeld worden.

een deel gaat de richting van aslaud op, een deel richting de jihadies, een deel die het niet meer weet gaat richting de shia, een deel blijft in de cofeeshop, een deel is niet geintegreerd, maar gevolueerd. Er is maar weinig die marokkanen in de goede richting kunnen sturen.