Bekijk volle/desktop versie : Transfers: Zemmama voor twee jaar naar Raja Casablanca



27-08-2013, 23:37
Raja Casablanca heeft Marouane Zemmama vastgelegd tot medio 2015. De club uit Casablanca hengelde al geruime tijd naar de diensten van de international, maar heeft deze uiteindelijk transfervrij overgenomen van Championship formatie Middlesbrough.

In eerste instantie had Zemmama nog een éénjarig contract bij de Engelse club, maar mocht uiteindelijk transfervrij vertrekken. De 29-jarige aanvallende middenvelder was de afgelopen tijd in onderhandeling met de Marokkaanse club die dit jaar het WK voor clubs in eigen land gaat spelen, maar tekende uiteindelijk een tweejarig contract.

Zemmama vertrok in 2006 onder veel commotie naar het Schotse Hibernian. Volgens Raja Casablanca had de middenvelder zijn contract laten vervalsen en heeft Hibernian vanwege een clausule hem zo transfervrij mogen overnemen. De strijdbijl tussen Zemmama en Raja Casablanca lijkt echter begraven, aangezien de Botola Pro formatie haar verloren zoon na 7 jaar weer terug in de gelederen heeft.

27-08-2013, 23:47



Citaat door Ilovefootball:
who gives a fuck met je botola izan
Jij bent clichy.

27-08-2013, 23:50

Citaat door Ilovefootball:
Jij bent Mevrkrul
Vraag aan LG voor een IP check dan zul je het zelf zien of ik haar ben of niet, ik ben niet zo levenloos als jou. Op je eigen berichten reageren gewoon ziek, meskien