Bekijk volle/desktop versie : El Arabi: 'Ik hoop dat Cristiano Ronaldo weer een eigen doelpunt maakt'



24-08-2013, 13:37
Granada zal de thuiswedstrijd tegen Real Madrid van afgelopen seizoen niet zo snel vergeten. Het bezoek van de toenmalig regerend landskampioen van Spanje was op zich al een hele happening voor de promovendus, maar door een eigen doelpunt van nota bene Cristiano Ronaldo zegevierden de Andalusiërs met 1-0.

Granada en Real Madrid staan maandagavond in Los Cármenes wederom tegenover elkaar. De Zuid-Spanjaarden hopen wederom op een stunt tegen de aanzienlijk versterkte bezoekers. "Ik hoop dat Ronaldo weer een eigen doelpunt maakt", knipoogt aanvaller Youssef El-Arabi. "Zonder gekheid, Real Madrid heeft een geweldig elftal. Het team barst van de individuele kwaliteit. We hopen op een punt en een overwinning zou helemaal geweldig zijn."

Het strijdplan is duidelijk. "Goed verdedigen en zo min mogelijk balverlies lijden", benadrukt El-Arabi. "Real heeft snelle voetballers. Daarnaast hopen we wat geluk aan onze zijde te hebben." Granada startte het seizoen met een 1-2 uitzege bij Osasuna; Real Madrid zegevierde met 2-1 over Real Betis.

24-08-2013, 13:45


Altijd lastig daar in Granada, hopen dat de kansen dit keer wel benut worden.