Bekijk volle/desktop versie : Jupiler League: Messaoud loodst Willem II langs Sinouh en Sparta

24-08-2013, 02:34

De aanvallend ingestelde middenvelder, Ali Messaoud, speelde vandaag een belangrijke rol in de overwinning van Willem II in de Jupiler League. De Tilburgers wonnen met 3-0 van Sparta en Messaoud was twee keer trefzeker. Daarnaast leverde Messaoud de assist af bij de 3-0 van Boymans.

De Marokkaanse jeugd-international scoorde de 1-0 in de 35e minuut en de 2-0 in de 61e minuut na een goede vrije trap.

Bij Sparta begon sluitpost, Khalid Sinouh, in de basis. De keeper was met enkele goede reddingen zeer belangrijk voor de Rotterdammers, maar kon de nederlaag desondanks niet afwenden. Verder begon ook Illias Bel Hassani in de basis aan de kant van Sparta.

24-08-2013, 05:37

Zou hij nu eindelijk op de weg terug zijn. Deze gast heeft 2 jaar stilgestaan.

24-08-2013, 14:59

Citaat door casaoui01:
Meskien was geblesseerd geraakt voor een lange tijd toen hij zijn debuut mocht maken in de Eredivisie.

24-08-2013, 15:57
Hopelijk blijft hij in sha Allah blessurevrij want heeft zeker talent en scorend vermogen.

Alle ellende begon met die ezel overtreding van Vertonghen tijdens de wedstrijd tegen ajax met AZ