Bekijk volle/desktop versie : KVK lacht Dejaegere-bod van Gent weg: 'Nemen dromen voor werkelijkheid'



07-08-2013, 20:07
KV Kortrijk doet een Mboyo'tje met Brecht Dejaegere. De West-Vlaamse subtopper wimpelde een eerste bod van AA Gent vlotjes af en hoopt op een tweede, verhoogde bod. Toch lijkt een transfer van de jonge middenvelder onoverkomelijk.

Gent onderhandelde dit weekend voor het eerst met de Kortrijkzanen en legde daarbij een bod van net geen miljoen euro op tafel. Maar dat bod werd vlotjes afgewimpeld door KVK. "Het bod van Gent is voorlopig ontoereikend", zegt technisch directeur Patrick Turcq in Het Nieuwsblad. "Wie denkt dat hij Brecht voor 1 miljoen euro kan halen, neemt zijn dromen voor werkelijkheid." Duidelijke taal die Michel Louwagie ongetwijfeld bekend in de oren zal klinken.

Toch lijkt een transfer van Dejaegere onoverkomelijk. Het 22-jarige jeugdproduct van Club Brugge heeft zijn zinnen gezet op een verhuis naar de Ghelamco Arena en zou persoonlijk al bijna rond zijn met de Buffalo's.

Eerstdaags wordt er verder onderhandeld tussen Kortrijk en Gent, maar ook hier zou er al wel een deal zijn rond een percentage op een eventuele doorverkoop van Dejaegere. De kleine middenvelder speelde ondanks zijn jonge leeftijd toch al 64 wedstrijden op het hoogste niveau. Daarin trof hij vier keer raak.

http://www.nr10.be/eersteklasse/nieuws/item/kvk-lacht-dejaegere-bod-van-gent-weg-nemen-dromen-voor-werkelijkheid?utm_source=ccb&utm_medium=newsletter &utm_campaign=dinsdag