Advertentie: bereik met Marokko.nl vrijwel alle Marokkaanse jongeren


Bekijk volle/desktop versie : Lees mijn blog over landelijke stijl en inrichting van huissoraya50
30-07-2013, 00:09


Blog www.landelijkestijl.blogspot.nl Dames. Ben van het weekend met een blog begonnen. Het gaat over inrichting van huis in landelijke stijl. En ik zal in de toekomst zoveel mogelijk plaatsen waaronder ook opbergtips etc. Lees mijn blog en wordt een volger. Ik heb namelijk nog weinig bezoekers en geen volgers. Laat een reactie achter ( ik heb er nu geen). Tips en ideeën over inrichting zijn altijd welkom bij mij www.landelijkestijl.blogspot.nl

theemeisje
20-08-2013, 10:50
De kussens zijn eindelijk binnen. Ze had ze als pakket opgestuurd. Ik had haar nog wel dezelfde dag een dreigmail gestuurd. Was eigenlijk helemaal niet nodig, want diezelfde middag werden ze bezorgt. De stof was anders dan verwacht. Eerst dacht ik nog van heeft ze gewoon het etiket met prijs zelf aan de kussens gehangen en klopt die prijs niet. Maar ik heb dezelfde kussens nog afgelopen zaterdag in de winkel gezien voor € 49,95 euro per stuk. 1tip! Ik zou niet op je blog zetten dat je iemand een dreigmail stuurd ;)

quakwa
20-08-2013, 11:01
Ik ben benieuwd naar de opruimings tips. Ik vind alle decoratie ditjes en datjes maar niets. Het is maar net waar je je geld aan wilt uitgeven.