Bekijk volle/desktop versie : Politici links, rechts, liberaal, bedriegen doen ze u allemaal



22-07-2013, 13:15
Politici links, rechts, liberaal, bedriegen doen ze u allemaal[



Het zou voor de afwisseling leuk zijn om eens met een postief bericht deze week te beginnen, maar helaas het lukt niet, tenzij u meer weet dan wij en u ons mailt dat het kabinet Rutte 2 eindelijk gevallen is. Ook het feit dat de laatste polls uitwijzen dat de PVV zouden er nu verliezingen gehouden worden weer met een zetel gestegen is, de VVD eveneens, de PvdA met een klapstoeltje gedaald en nog wat gerommel in de marge, is een schrale troost, want als website zonder een bepaalde politieke richting, wantrouwen wij IEDERE politicus(a) , daar de ervaring heeft getoond dat zij allemaal voor hun eigen belang, interesse en gewin u beliegen en bedriegen.



Wij gaan even terug in de geschiedenis, naar de jaren ’90 toen het kabinet Het kwartje van Kok invoerde. Het was de naamgeving van de accijnsverhoging op autobrandstof in Nederland die onderdeel uitmaakte van het pakket maatregelen uit de zogeheten Tussenbalans 1991 van het kabinet-Lubbers III, waarin Wim Kok Minister van Financiën was (en Staatssecretaris van Financiën Marius van Amelsvoort (CDA) uitvoerder van het plan tot accijnsverhoging was). In populistische kringen is het kwartje nog steeds een dankbaar onderwerp van gesprek, want het zou gaan om een tijdelijke maatregel.

Overigens trok een petitie van burgers om het kwartje terug te vorderen slechts ruim Zevenhonderd handtekeningen en nogmaals hiermee wordt weer overduidelijk aangetoond dat de actiebereidheid van de Nederlandse burger NIHIL is en de bereidheid tot anoniem schreeuwen hoog.


Bij onze oosterburen speelt een soortgelijk verhaal. Toen de muur gesloopt werd en de DDR en West Duitsland werden samengevoegd, besloot de regering de zgn. Solidaritätsheffing middels de belastingdienst in te voeren. Deze bedroeg circa 5 % en zou tijdelijk zijn. Inmiddels gaat het Duitsland goed, dit jaar komt met name de vennootschapsbelasting met bakken binnen , zoveel als nooit tevoren en zou de “Solli” afgeschaft moeten worden.
NEIN, besliste Stasi Angela Merkel, want er is inmiddels uitgerekend dat ofschoon de steun aan de voormalige DDR landen praktisch tot stilstand is gekomen het de Bundesrepublik tot het jaar 2019 ruim 50 miljard NETTO belastinginkomsten zou schelen en wie wil als staatsrover dat nu missen ?

Dus net als Kok zijn kwartje kunnen de Duitsers het ook doen met een ooit gemaakte loze belofte . Grafuiek met dank aan o.a. die Welt.

Zo kunnen wij nog wel even doorgaan, waarbij de 1000 euros die u zou ontvangen van Drs. Mark Rutte bij velen nog vers in het geheugen liggen. Toch !!!!! stemden een grote groep Nederlanders op de VVD cq. Rutte. Waarom ? Waren zij van menig dat de VVD bestaat uit uitsluitend nette dames en heren, met een liberale gedachteninslag ? U had toch beter moeten weten, want de VVD grossiert in schandalen en schandaaltjes, het is net de grote Babbel en Grabbel show en van de beloften is niets terecht gekomen.


Heb nu niet de illusie dat het bij een komende verkiezing beter wordt, dat de gemoedelijke Emile Roemers een degelijke onderwijzer van een partij met een al even degelijke worstenmaker annex bankwerker u naar de sociale heilstaat zullen voeren. Ja misschien voor zichzelf, maar niet voor U. En wat te denken van de door velen ook in de Tweede Kamer zo geroemde Femke Halsema, een “charmante” verschijning en een goede debater. Inmiddels vraagt deze Groen Linkse mee-eter € 25.000 voor een dagje presenteren, zag kans door nog even bij te tekenen MISBRUIK te maken van een riante tot aan haar AOW gerechtigde leeftijd durende wachtgeld regeling.

En had nu echt gedacht dat de failliet gegane homo porno site uitbater die zich inzet voor de 50 Plussers dat doet om dat het lot van deze mensen hem na aan het hart gelegen is ? Tja en dan, wij weten dat wij op vele zeer tenen trappen onze Geert. Hoort of ziet u hem als het om zaken gaat die er echt toe doen ? Misschien dat wij en aan een andere bril en ander hoortoestel toe zijn ?

De vraag is echter hoe dan wel, want stel utopisch dat alle huidige politici naar Argentinië vertrekken, Bariloche om precies te zijn, waar hun baas een lapje grond heeft genoeg om een vakantiekolonie te beginnen, wat dan ? Dan dient zich weer een nieuwe generatie aan van mannen en vrouwen die zien dat je zonder inzet, verantwoordelijkheidsbesef op een gemakkelijke wijze geld kunt ontvangen ( met opzet schrijven wij niet VERDIENEN, want daar moet je wat voor doen, een economische bijdrage leveren ).


Toch kan het wel, want landen als Singapore, Panama bewijzen het dagelijks. De leiding is handen van zakenmensen, die niet op slinkse wijze moeten trachten hun banksaldo aan te vullen met geroofd geld.
Wij komen daar nog op terug. Nog even gisteren gezien hoe een inhuldiging in België gaat ? Zouden de Belgen toch veel verstandiger zijn, dan waar wij “Ollanders ” met al ons superioriteitsgevoel ze voor aanzien ? Wij denken van wel !

http://www.geennieuws.com/2013/07/politici-links-rechts-liberaal-bedriegen-doen-ze-u-allemaal/