Advertentie: bereik met Marokko.nl vrijwel alle Marokkaanse jongeren


Bekijk volle/desktop versie : ❀❀ ۪۫۰۪۫۰۪۫Kookboeken topic ۪۫۰۪۫۰۪۫❀❀Oum_Ismail
20-07-2013, 15:36


Ik ben benieuwd naar wat voor boeken jullie thuis hebben en welke jullie het meest gebruiken. Plaats hier jouw kookboeken met foto's. Plaats ook foto's van jouw nieuwe aangeschafte kookboeken. Wil je van jouw boek/boeken af, verkoop ze hier :). Veel plezier dames ! http://www.emte.nl/Contentafbeeldingen/acties/E_banner_kokenmetliefde.jpg

kalenderroosje
28-10-2013, 00:57
Ik ben dol op kookboeken maar kook er bijna nooit uit.. ze zijn daarom nog allemaal mooi. Ik vind het gewoon fijn om ze te hebben... Ik heb het kinderkookboek van de appie heijn Ik heb het boek ´lange tafels ik heb het divakookboek verschillende koekes, taarten,, cakes en toetjesboeken een italiaans kookboek voor de rest van die goedkope kookboekjes ik wil nu Nigella Lawson kersteditie bestellen.. die zag er super uit!

Marietje
15-11-2013, 16:26
ik heb 3 planken kookboeken.. :banana: maar mijn grote favoriet is echt het margriet kookboek uit 1960. Die was nog van mijn moeder, God hebbe haar ziel. Ik kook echter het meest uit de "koken uit de hele wereld" maar helaas ik kan geen kookboek laten liggen... mijn man voed deze verslaving en neemt altijd de koken voor iedereen voor me mee ;)