Bekijk volle/desktop versie : De ontkenners van Surah 4:90



02-07-2013, 12:45
Surah 4:90

Behalve degenen die tot een volk behoren waarmee gij een verbond gesloten hebt, of zij die tot u komen terwijl hun hart zich verzet u te bestrijden of hun eigen volk aan te vallen. En indien Allah wilde, zou Hij hun macht tegen u hebben gegeven; dan zouden zij zeker tegen u hebben gevochten. Dus, als zij zich van u op een afstand houden en u niet bestrijden en u vrede aanbieden - heeft Allah u niet toegestaan iets tegen hen te ondernemen.

Zie dan hoe men in Syrië christenen uit een klooster haalt en onthoofdt met een mes in het bijzijn van vrouwen en kinderen.
http://www.inquisitr.com/826098/francois-murad-catholic-priest-beheaded-by-syrian-terrorists-in-public-execution/

Dient men als christen of aanhanger van welke religie dan ook nu verbaast te zijn? Nee verbazing is ver van ons.
Kwaadaardige mensen zullen altijd zoeken naar manieren om hun kwade hart te verblijden door alles dat fout en lasterlijk is in de ogen van God. De eigen woorden van de God die zij zeggen te aanbidden zijn als betekenisloos voor hen.

Zie de volgende Bijbelverzen, of je nu moslim bent of niet, de woorden spreken voor een ieder.

Markus 7
20 ‘Wat uit de mens komt, dat maakt hem onrein. 21 Want van binnenuit, uit het hart van de mensen, komen slechte gedachten, ontucht, diefstal, moord, 22 overspel, hebzucht, kwaadaardigheid, bedrog, losbandigheid, afgunst, laster, hoogmoed, dwaasheid; 23 al deze slechte dingen komen van binnenuit, en die maken de mens onrein.’

Romeinen 1
18 En vanuit de hemel openbaart Gods toorn zich over al het kwaad en onrecht van hen die met hun onrechtvaardigheid de waarheid geweld aandoen. 19 Want wat een mens over God kan weten is hun bekend omdat God het aan hen kenbaar heeft gemaakt.

Romeinen 12
14 Zegen uw vervolgers; zegen hen, vervloek hen niet. 15 Wees blij met wie zich verblijdt, heb verdriet met wie verdriet heeft. 16 Wees eensgezind; wees niet hoogmoedig, maar zet uzelf aan tot bescheidenheid. Ga niet af op uw eigen inzicht. 17 Vergeld geen kwaad met kwaad, maar probeer voor alle mensen het goede te doen. 18 Stel, voor zover het in uw macht ligt, alles in het werk om met alle mensen in vrede te leven. 19 Neem geen wraak, geliefde broeders en zusters, maar laat God uw wreker zijn, want er staat geschreven dat de Heer zegt: ‘Het is aan mij om wraak te nemen, ik zal vergelden.’ 20 Maar ‘als uw vijand honger heeft, geef hem dan te eten, als hij dorst heeft, geef hem dan te drinken. Dan stapelt u gloeiende kolen op zijn hoofd’. 21 Laat u niet overwinnen door het kwade, maar overwin het kwade door het goede.


Het staat ook geschreven dat christenen dag na dag worden afgevoerd voor de slacht. Zie hiervan al eeuwen en eeuwen het bewijs in het oosten. Onbewust volbrengen deze barbaren het woord van God. Dat hun hart snel veranderd moge worden, want zwaar is het oordeel over de moordenaars.