Bekijk volle/desktop versie : Doen jullie mee?



29-06-2013, 15:09

Citaat:

In naam van Allah, de meest Barmhartige, de Genadevolle. Assalamoe ‘aleikoem wa rahmatullahi wa barakatoeh Vrede zij met U en de genade en zegeningen van Allah.

Moskee Nahda te Weert heeft een grote som geld nodig (200 000 euro) voor 1 augustus 2013, anders loopt het niet goed af voor onze moskee. Wij willen dit natuurlijk niet en gaan er alles aan doen om dit te voorkomen. Hierbij hebben wij ook uw hulp nodig! U kunt ons helpen om ons doel te verwezenlijken.

Er is overgeleverd door Uthmaan ibn Affaan, hij zei:
Ik heb de profeet sallallaahu-alayhi-wasallam horen zeggen:
Degene die een huis (Moskee) bouwt omwille van Allaah, voor hem zal Allaah de Verhevene een huis bouwen in het Paradijs. Overgeleverd door al-Bukhari en Muslim

Wij vragen een bijdrage voor onze moskee, alle kleine beetjes helpen!

Moge Allah Soubhanahoe Wata'Ala onze zondes vergeven en onze goede daden accepteren. Moge Allah Soubhanahoe Wata'Ala de zieken bijstaan en de pijn voor hen en de dierbaren dragelijk maken. Moge Allah Soubhanahoe Wata'Ala ons genadig zijn en ons beschermen tegen Djahannam. Moge Allah Soubhanahoe Wata'Ala ons in moeilijke tijden geduld schenken en onze hoop doen behouden. Moge Hij - de Almachtige- ons beschermen tegen de influisteringen en verleidingen van de sjeitaan. Moge Allah soubhanahoe Watala ons leiden op het rechte pad en ons daarop behouden. Moge Allah Soubhanhoe Wata’Ala onze imaan versterken. Moge Allah Soubhanahoe Wata'Ala ons broeders en zusters beschermen tegen het kwaad en de toekomst voor hen vergemakkelijken. Moge Allah Soubhanahoe Wata'Ala onze broeders en zusters in de oorlogsgebieden geduld schenken en ze kracht geven om deze ontzettend moeilijke periode door te komen. Moge Allah Soubhanahoe wata'Ala ons allen verenigen in het paradijs.

Wa alaikomoe salaam wa rahmatullahi wa barakatoeh.



Moskee El Nahda Weert
Charitastraat 4
6001 XT Weert
tel: 31 (0) 495 546218
Rekeningnummer: 57.608.8889
Site: http://www.simweert.nl
Facebookpagina: http://https://nl-nl.facebook.com/pages/Nahda-Moskee-Weert/496239460387235
.