Bekijk volle/desktop versie : Farfallina



22-07-2013, 09:03
omgg UPPPPPPP

22-07-2013, 10:53


Hij hield mij tegen in de lift. Hij werd bijna gek. Je gaat nergens naartoe dat zweer ik. Zijn vader keek op afstand toe. Ricardo kon wel huilen. Ik huilde. Het was een vreselijk moment. We komen hier wel uit. We hebben al zoveel meegemaakt schat zei hij laten we het nu niet opgeven. Hij perste zijn lippen op de mijne. Vanop afstand zag ik zijn vader langs de deur van de trappen verdwijnen. Plies smeekte hij. Een buurvrouw kwam kijken wat er was. Ik wilde geen pottenkijkers. Hij pakte mijn hand vast en trok mij terug mee naar binnen. Hij draaide de deur op slot. Hij vertrouwde het niet. Hij had alsnog schrik dat ik de benen zou nemen. Hij deed mijn jas en sjaal uit en trok mij naar zich toe. We komen hier samen uit schat. Ik wil jou niet uit mijn leven. Ik ook niet snikte ik. Ik kan gewoon de druk niet meer aan Ricardo. Hij kuste mijn wangen , mijn mond, hij pakte mij stevig vast. Lieve hemel zei hij. Ik mag er niet aan denken Innes. Voel aan mijn hart zei hij. Hij legde mijn haar op zijn hart. Zeg me dat je bij mij blijft. Mijn vader gaat zich daar bij moeten neerleggen Innes. Ik laat je voor niets in de wereld gaan. Kijk naar mij smeekt hij , kijk naar mij. Verlaat mij niet schat alsjeblieft. Doe mij dat niet aan. Hij kuste mij vol harstocht. Innes zeg iets je maakt me gek. Samen staan we sterk. En samen komen we hier wel uit. Ik knikte verdoofd. Hij vermande zich. Ik deed stilletjes mijn schoenen uit. Hij pakte mijn trolley en droeg deze naar boven. Ik legde mij neer in de zetel. Hij kwam terug naar beneden en zette zich neer.
Als mijn vader niets met mij te maken wil hebben dan is dat zo. Ik kies voor jou Innes.
Ik schudde mijn hoofd. Dat gaat niet. Jawel Innes dat gaat wel. Ik hou van je.
ja en ik van u. Maar we eraan kapot Ricardo. Zie je niet hoe ik door het leven ga? Een leven zonder ouders Ricardo is geen leven. Zolang ze leven moet je hen respecteren. Hij heeft geen respect voor mijn keuze. Dat is omdat je niet eerlijk bent geweest Ricardo. Hoe zou jezelf zijn? Als je te horen krijgt dat jou zoon stiekem getrouwd is. Je verteld hem doodleuk dat je u bekeerd heb. Niet moeilijk dat hij mij op die manier gaat haten en mij een extremist vind. Het klinkt extreem Ricardo. Zie je de angst niet in zijn ogen?? Ricardo kon hier niet tegen. Je lijkt precies begrip te hebben voor mijn vader. Ik begrijp dat hij kwaad is Ricardo. Dat klopt. We hebben het zelf gezocht. Je bent met mij getrouwd omdat je geen andere keuze had? Je moest halsoverkop met mij trouwen omdat ik hier anders niet kon zijn. Innes ik heb dat gedaan omdat de Islam dat voorschrijft. Omdat ik van je hou. Ik wilde met jou trouwen. Ik heb je ten huwelijk gevraagd voor de ruzie begonnen was met je ouders. Kijk in je hart Ricardo. We zijn allemaal mensen met gevoelens. Je hebt er niet over nagedacht. Je hebt niet aan de belangrijkste zaak gedacht en dat zijn je ouders. Je bleef het maar uitstellen. Omdat je het niet durfde zeggen. Ricardo stond recht. Je maakt me echt kwaad Innes. Je overdrijft. Wat heb jij oogkleppen op Innes? Moet ik op mijn knieën gaan voor u? Wat wil je dat ik doe? Innes we leven gelukkig samen. We hebben de laatste tijd wat ruzie gemaakt. En dat is toch normaal in een gezonde relatie. We maken het steeds weer goed. Ik kan niet kwaad blijven op jou Innes. Ik weet dat het aan je vreet dat je u ouders niet meer ziet. Dat weet ik Innes. En ik geloof echt dat het kan goed komen. Ik haalde mijn schouders op. Daarom mag jij het niet zover laten komen. Het gaat niet om een stuk papier die ik moet ondertekenen van je vader Ricardo. Het gaat gewoon dat ik er niet mee kan leven dat ik word gehaten. Ik stonk ook op. Let op mijn woorden Ricardo je overleefd het niet. Al zeggen ze liefde overwind alles. Maar niet ten koste van je ouders. Dat brengt ongeluk!

22-07-2013, 12:37
Die 2 moeten samen een zaak openen en dan concurrenten worden van Farfallina.

22-07-2013, 12:56
Ga snel verder

22-07-2013, 13:14


[QUOTE=ikkealleen;117757850]Die 2 moeten samen een zaak openen en dan concurrenten worden van Farfallina.[/QUOT

Da vind ik ook ze zullen dan wel opkijken als ze succes vol zijn

22-07-2013, 13:21

Citaat door ikkealleen:
Die 2 moeten samen een zaak openen en dan concurrenten worden van Farfallina.
jaaaaa, wat een leuk idee

22-07-2013, 13:56
Uppiieett!!

22-07-2013, 13:59
We wachten en wachten en wachten................

22-07-2013, 14:02
Ondanks dat Iness niet naar mij heeft geluisterd, heb ik wel medelijden met haar..
Ze mag zich gewoon niet laten doen door niemand, ook niet door Ricardo..

22-07-2013, 14:07
Uppppp

Verstuurd van mijn GT-I9300

22-07-2013, 14:15
HOOFDSTUK 14….2 maanden

Ricardo en ik dat is gedaan. Nu vandaag, dikke sobere eenzame 2 maanden.
Ik ben alles kwijt. Mijn ouders, mijn familie…mijn vriendin. Mijn job! En uiteindelijk ook mijn man.
We hebben ons best gedaan maar het had niet mogen zijn. Zijn ouders hebben voor hun zoon gevochten in tegenoverstelling van de mijne. Die mij hebben laten gaan. Zijn ouders zijn tot het uiterste gegaan.
Zijn moeder heeft mij vriendelijk gevraagd mij haar zoon terug te geven en weg te gaan. Nadat zijn vader geweest was de laatste keer had hij nog 1 eis van Ricardo. Ik mocht geen volmacht hebben tot zijn rekeningen en zijn kredietkaarten. En Ricardo was daar op ingegaan. Hij had geen keuze. En wat kon ik daarop zeggen? Ik schaamde mij dood. Ik voelde mij een profiteur die op zijn geld uitwas. Ik voelde mij schuldig als hij inkopen deed. Als hij de rekeningen thuis betaalde. Bij alles waar hij zijn kaart bovenhaalde voelde ik mij slecht . Ik weigerde ook steeds zijn kaart te gebruiken. De spanningen werden thuis echt hoog. We maakten over alles ruzie. Er was zoveel stress aanwezig. Hij kon niets meer goed doen of zeggen. En ik bij hem hetzelfde. Hij vond dat ik overdreef en ik vond dat hij mij niet begreep.
Ik had nog maar 1500 Euro op de rekening. Het geld die mijn vader mij had teruggegeven had ik terugbetaald aan Ricardo. Bij mijn vertrek lag het nog steeds op dezelfde plek waar ik het hem de eerste keer had gelegd toen hij daar zo kwaad over was. Hij was het blijkbaar vergeten en ik heb er geen woord meer over gezegd. De doorslag van mijn vertrek was als hij uitgenodigd was voor de verjaardag van zijn vader. Op de kaart stond uitdrukkelijk mij thuis te laten. Ik was niet welkom. Hij wilde eerst niet dat ik het zag. Maar 2 dagen later had ik de kaart in de vuilbak gevonden. Had er niets van gezegd als hij op de dag zelf liet weten naar zijn ouders thuis te gaan. Hij sprak niet over een feestje. Maar ik wist natuurlijk wel beter. En ik wil niet tussen zijn relatie met zijn ouders tussenkomen. Ik vertoonde begrip en respect. En heb menend gezegd zich te amuseren. Ik heb hem vastgehouden. De schuldgevoelens waren in zijn gezicht af te lezen. En voor mij was de tijd aangebroken om zijn vader te geven wat hij wilde. Ik stuurde zijn vader beleefd een sms met felicitaties voor zijn verjaardag en bevestigde hem mijn vertrek. Dat ik niet tussen hem en zijn zoon wil komen. Hij stuurde mij kort terug ‘Gracias’!
Die nacht als Ricardo thuis kwam heeft hij mij zitten bellen als een gek. Zonder hem iets achter te laten heb ik mijn kleren ingepakt. Ik heb enkel hetgeen genomen die van mij was. En hetgeen hij betaald heeft heb ik apart in de kast gelaten. De eerste 2 weken heb ik een kamer gehuurd. Ik betaalde 30 euro per dag. Ik moest zuinig zijn met mijn geld. Ik heb in die 2 weken contact proberen zoeken met mijn zus Amani. Maar contact verliep erg stroef. Het zat te diep bij haar. Ze zei dat ons moeder daar zo ziek van en dat ik daar de oorzaak van ben. Dat ik een egoïst ben die enkel en alleen aan zichzelf denkt.
Ricardo heeft mij een hele maand gebeld gesmeekt om terug te komen. We hebben dagen lang gebeld. En even dacht ik echt terug te gaan omdat ik zo diep zat. Ik kon nergens anders naartoe. Maar hij keerde zich tegen mij met een zekere bocht van 360°. Ik had hem gebeld. Ik zou hem zeggen dat ik naar huis kom dat ik gewoon de documenten onderteken. Ik zou ander werk zou vinden en dat we verder onze toekomst wel kunnen uitbouwen. Ik zag geen andere weg. Ik had bijna geen geld meer.
En geen dak boven mijn hoofd. Ik durfde bij niemand van de familie gaan. Met mijn nichten had ik geen contact. Als ik hem toen gebeld had deed hij uiterst kort. Hij beweerde geen tijd te hebben en mijn beslissing te respecteren. Hij vroeg mij mijn adres door te geven zodat hij alle post kon doorsturen. En hij vroeg mij vriendelijk mijn adres te wijzigen. Waar moest ik naartoe en waar moest ik een adres vandaan halen. Ik had mij echt kapot gepiekerd. Als een gek werk zitten zoeken. De jobs waren of te ver of ze namen mij niet aan. En mijn geld geraakte bijna op. Ik kon niet meer huren. Het is schrijnend maar ik ben een dag dakloos geweest. Nog nooit ben ik zo bang geweest in mijn leven. Heel de nacht zat ik op een perron van het centrale station in Antwerpen. Piekeren over wat ik moest doen. Een nacht en een volledige dag heb ik als zwerver rond gewandeld, gekeken naar een oplossing. Ik ben zelfs bij de OCMW gaan aankloppen. Ben daar ingestort en heb mij dood gehuild. Ze zouden mij bellen voor een noodwoning. Ze beloofden mij zo snel mogelijk iets te laten weten. Maar hierbij was ik nog niet geholpen. Die avond belde ik Alain op. Huilend. Hij was hier erg van geschrokken en was mij meteen komen halen. Ik ben met hem mee naar huis gegaan. Ik weet nog dat ik in de wagen niets heb kunnen zeggen omdat ik zo erg huilde. Maar bij hem thuis heb ik heel mijn verhaal gedaan. En was geschokt. Hij kon niet geloven dat ik getrouwd ben Ricardo Farfallina. Alain beweerde dat iedereen erover had dat hij naar mij keek op het werk het. Dat hij zich anders dan anders gedroeg. Maar zover had hij het niet zien aankomen. Alain vertelde dat Ricardo op het werk had laten weten ik iets beters had gevonden en mijn ontslag had ingediend. Op het werk nam iedereen het mij kwalijk dat ik geen afscheid had genomen. Maar dat verklaarde dus alles. Alain stond erop bij hem te blijven logeren. Hij woonde alleen op zijn appartement. Hij had maar 1 slaapkamer dus sliep ik in de living. Ik kon blijven hoelang ik dat wilde. Maar dat wilde ik niet. Vooral als Ricardo mij die week razend had gebeld. Alain was bij hem geweest. En had hem laten weten dat ik bij hem logeerde. Hij had erbij gezegd dat hij dit niet zou doorvertellen maar dat was voor Ricardo niet genoeg. Zijn privé en zijn werk wilde hij gescheiden houden. Zijn trots was geraakt. Hij beweerde dat ik alles behalve een Moslima ben die met andere mannen in een appartement gaat slapen. Dat ik geen greintje respect heb voor mezelf. En dat ik nog steeds een getrouwde vrouw ben. Maar dat hij hier snel verandering in zou brengen. Hij wist dat Alain 200% gay was. Alain had zich dan toen ook tegenover mij verontschuldigd. Ik wilde hem ook niet in de problemen brengen. Ik had ondertussen een noodwoning gekregen van de OCMW. Het was een nieuwe noodwoning. Niet gemeubeld. Daar moest ik rekening mee houden. Ik had het aanvaard. Voor mij was het belangrijkste dat ik een dak boven mijn hoofd heb en dat het proper is. Want in die tussentijd tijd had Ricardo mijn adres uitgeschreven. Ik moest deze maar bij Alain zetten zo had hij het grof gezegd. En ik voelde aan bij Alain dat hij op het laatste echt wilde dat ik zou gaan al zei hij het niet met zoveel woorden. Hij wilde mij helpen, maar niet ten koste van zijn job. En daarom was ik dan ook zeer blij. De noodwoning kreeg ik voor 6 maanden en het kon eventueel nog verlengd worden. Ik had een nieuw adres. En op de 5de dag dat ik erin woonde kreeg ik een brief van de advocaat van Ricardo Farfallina met de scheiding! Ik heb gehuild in mijn leven maar nog nooit zo hard als die dag. Ik kon mij geen advocaat veroorloven. En was ook niet van plan één te nemen. Hij mocht doen wat hij wilde. Ik wilde geen cent van hem. Ik had hem gewoon via een bericht laten weten alles goed ontvangen te hebben. Hij liet mij weten snel een advocaat te nemen en dit zo snel mogelijk af te handelen. Maar ik antwoorde geen advocaat te nemen. Dat we het zo ook wel konden. Ik teken waar nodig liet ik weten. Goed had hij laten weten. Indien mogelijk enkel nog contact opnemen met mijn advocaat had hij geschreven en dat was het laatste dat ik tot de dag van vandaag van heb gehoord.

22-07-2013, 14:23
Oh nee zeg da het nie waar is he

22-07-2013, 14:24


Rotzak... Ik zei het nog dat hij een eikel was..
Inessje toch

22-07-2013, 14:27
Nu maar hopen dat hij niks begint met Fayrouz of een ander wijf!

22-07-2013, 14:30
Neeeeeeeeeeee!! Whhhyyyyy?!?!

Pagina's : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 [64] 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112