Advertentie: bereik met Marokko.nl vrijwel alle Marokkaanse jongeren


Bekijk volle/desktop versie : Marokaanse Bakkerij openenPagina's : [1] 2

manel
23-01-2005, 19:31


Hallo Damens en Heren, Ik wil heel graag een marokaanse bakkerij openen, ik heb wel er wel geld voor maar ik weet niet waar ik moet beginnen, zoals materiaal kopen grote ovens enzo broodmachine's. ik hoop dat er iemand mij kan helpen, ik wil ze ook2 hands van iemand overkopen als dat kan of b.v. als iemand stopt zodat ik alles over kan nemen. alvast bedankt. ;) ;) :)

visagist
23-01-2005, 19:53
waar ga je die bakkerij beginnen?

SAMIREETJE
23-01-2005, 20:10
heb je al een ruimte?

ali_baba_007
23-01-2005, 20:20
ewa heb je de juiste lokatie er voor. is er vraag naar wat je gaat aanbieden .heb je een bakker . zal voor je in formeeren .

manel
28-01-2005, 20:03


ik heb alles al. maar ik ben altijd bang voor risico's het is geen 10.000 euro wat je in een keer uit geeft vandaar. twijfel ook om met een familie lid een schoonheidssalon te openen

super_marrokaan
17-02-2005, 14:25
pm me maar als je iemand nodig hebt om te werken :)

moslimastyling
17-02-2005, 14:41
Assalaam 3aleykoum Een zaak openen is niet makkelijk je moet niet enkel geld voor hebben maar ook connecties, mensen gaan je echt bespelen als ze merken dat je van geen toeten of blazen weet, wij gaan inschallah ook een nieuwe zaak openen bakker, we hebben momenteel een groentenwinkel en alg voeding en we willen naar andere activiteit bakker, we verkopen brood en gebakjes momenteel, maar willen inschallah dat als specialiteit nemen, de pand die we nu hebben staat goed voor groentenwinkel veel vaste klanten en goede ligging het zou jammer zijn een goeddraaiende zaak volledig te sluiten dus we laten deze overnemen inschallah, het staat nog stees open voor bod momenteel hebben we al enkel intresseerden maar blijft nog 2 maand open voor opties dan gaan we beslissen. Ondertussen zijn wij ook op zoek naar een pand voor bakker en waar wij rekening mee houden is volgende : ligging, liefst op een hoek een goed zichtbare hoek, drukke straat waar veel volk rondloopt concurentie en bereik, of het goed bereikbaar is voor fietsers, voetgangers en auto's en de laatste is vaak een probleem in turnhout omdat het daar heel fietsvriendelijk is maar autoonvriendelijk dus je moet ligging hebben met bereibaar heid van auto's en parkeerruimte... ik hoop dat ik je wat tips heb kunnen geven en laat me weten of het je lukt .... 3aleykoum salaam

hinna
17-02-2005, 15:10
Assalamo'Alaikum Manel, Voor hulp kun je ook een afspraak maken met de Kamer van Koophandel die geeft informatie voor startende ondernemers. Advies: Het is beter om een ondernemingsplan te maken waarbij je de inzicht geeft van jou positie, je doel en de haalbaarheid van jouw op te zetten bakkerij. Zodat je bij de bank en externe instanties een goed beeld geeft van jou op te zetten onderneming. Het ondernemingsplan bestaat uit de volgende onderdelen: - De ondernemer - Marketingplan - Financiëlplan - Organisatie Nou succes ermee! Moge Allah de Alwijze, de Helper, jou inzicht geven en helpen om je doel te realiseren. Incha'Allah. Wassalaam, Hinna

loca__
09-03-2010, 17:35
een vraagje aan jullie.. Hoeveel kost zo een minibakkerij pand (sleutels). daar zitten tg ook kosten bij zoja hoeveel is dat dan? een klein simpel bakkerij dus gwn en normale pand. wat zijn de minimale panden prijzen tot maximaalprijzen van miniondernemingen?

KidaMieshMoemkin
09-03-2010, 17:49
ik zou geen bakkerij openen, want dan moet je elke dag rond 4 uur snachts opstaan om honderden verse brood te gaan bakken, en ik ben al geen ochtendmens dus mij niet gezien.

loca__
09-03-2010, 17:51
panden kosten zeker ook veel geld ja. zo moet je denken ook aan veiligheid regels ect. komt een hoop bij kijken. maarja als je ambitieus bent. waarom ook niet! wat is veel in cijfers? :o heb je enige voorbeelden :D

loca__
09-03-2010, 17:55
Laat me weten als iemand zijn/haar minipand dus op huur gaat staan.. en voorhoeveel die je verhuurt alles inbegrepen. (amsterdam) mag ook in de stad :d. - pand kosten - Huurkosten p.m - wat voor soort producten je verkoopte en hoeveek je uitgave ongeveer waren per maand.

Douka
09-03-2010, 18:12


Je zou een cateringbedrijf kunnen starten i.c.m. een feestzaal die je weer huurt of koopt en geheel naar eigen smaak hebt verbouwd... Is dat geen geld verdienen? :goedzo:

Mister--H
09-03-2010, 20:36
Hallo Damens en Heren, Ik wil heel graag een marokaanse bakkerij openen, ik heb wel er wel geld voor maar ik weet niet waar ik moet beginnen, zoals materiaal kopen grote ovens enzo broodmachine's. ik hoop dat er iemand mij kan helpen, ik wil ze ook2 hands van iemand overkopen als dat kan of b.v. als iemand stopt zodat ik alles over kan nemen. alvast bedankt. ;) ;) :) Hoeveel kapitaal heb je, alles bij elkaar opgeteld ?

hassan1001
09-03-2010, 20:57
Er worden regelmatig bakkerijen opgezet die vaak jammer genoeg ook weer moeten sluiten. denk goed na voordat je begint. Het is een zwaar vak die je alleen met meer dan twee personen kunt runnen. Je kan het beste een bestaande bakkerij overnemen ipv er een zelf op te zetten. Voordeel is dat alle apperatuur overgenomen kan worden en infrastructuur al aanwezig is (vloer ed). Als je zelf opzet om je niet vergeten dat hier behoorlijk wat kosten mee gemoeid zijn. Denk bijvoorbeeld aan afvoerinstallatie met bijbehorende vergunningen, de vloer die aan bepaalde eisen moet voldoen enz. Mocht je toch de bakkerij zelf willen opzetten dan zou je contact kunnen opnemen met een bedrijf die ik regelmatig tegen kom bij mijn clienten (ben beladv/boekhouder). Dit bedrijf verdiend grof geld door het verkopen van bakkerij inventaris en het weer terugkopen en doorverkopen. In welke regio zit je?


Pagina's : [1] 2