Bekijk volle/desktop versie : Kijk hoe twansa Bejaia hebben genaaid doo scheids om te kopen

Pagina's : [1] 2

05-06-2013, 15:52

Citaat door Clichy_sousbos:
afgelopen weekend in CAF cup,En in de CL werd de berber club bejaia ookal genaaid tegen Esperance tunis ook die andere vallende sletten, ook door een penalty, en nu weer, wolla dit kan niet meer

chek die swalbe, Bejaia stond met 0-1 voor, ze tikten de twansa helemaal scheel 1 ste helft en maakten een mooie goal, en meteen begin 2 de helft geeft die scheids zomaar een penalty aan twansa, en een rode kaart aan bejaia

Hoe wil je ooit winnen van twansa op deze manier, vallen als sletten, die scheids heeft die hele wedstrijd verneukt, wolla op koran was helemaal niks aan de hand, die keeper raakte zelfs de bal

.

05-06-2013, 16:02

het zijn vieze honden man ...alleen maar vallen in de hoop om penalty te krijgen of rood aan te smeren

05-06-2013, 16:09
het is hun sport

05-06-2013, 16:21
ik hoef geen 1 film van hun te zien want ik word dan boos en mijn dag zal gewoon klote zijn

05-06-2013, 18:39

hahahahha wie neemt er maar 1 keeper mee dan AHAHAHAHAHHA stelletje amateurs

05-06-2013, 18:41
laat ook eens dat filmpje van die afgekeurde doelpunt voor ess zien in plaats van alleen die eenzeidige onzin, en die penalty was geen schwalbe hoor hij struikelt en staat gelijk weer op, dat die scheids daar een penalty voor geeft is aan hem.

05-06-2013, 18:44
Bejaija speelde kanker slecht, hele tijd op eigen helft.

05-06-2013, 18:47

Citaat door Clichy_sousbois:
jaa toen Bejaia met 10 man speelde, en met een spits op doel speelde als doelman
En wiens schuld is dat?

Welke zichzelf respecterende prof club neemt maar 1 keeper mee naar een belangrijke wedstrijd?

05-06-2013, 18:48
En ik weet niet wat je zeurt want ook zonder overwinning had Etoile genoeg aan een gelijkspel dus door zouden ze toch niet gaan

05-06-2013, 18:49

Prof, africa is absoluut geen prof competitie, als zulke poep scheids daar rond lopen,
Ga die officials dan verrot schelden iedereen wordt daardoor benadeeld ben je kankerdom of doe je maar alsof?

05-06-2013, 18:53
1-1 was ook genoeg voor etoile en nogmaals die scheids deelt hem uit, die speler ging niet expres liggen.

houd toch op man als we jou moeten geloven is Isaa Hayatou een Tunesier.

05-06-2013, 18:54

Clubs als Sahel en Esperance tunis, hebben geen hulp van scheids nodig om van Bejaia te winnen, Hun begroting is 100 keer groter dan die van Bejaia, Hier heb je egt geen scheids voor nodig om ervan te winnen