Bekijk volle/desktop versie : Benefiet Gala voor alleen zusters!



Pagina's : [1] 2 3 4

20-05-2013, 13:33
Online tickets te koop voor Benefiet Gala!! Alle opbrengsten gaan naar onze zuster!
Koop een kaartje, steun haar en wees erbij!

Kaartjes zijn verkrijgbaar via [url]https://www.facebook.com/BenefietGalaZusterInNood[/url][/SIZE]

[SIZE=2]Het wordt een drukke dag met verschillende diensten zoals Catering voor de hapjes, Ziana's, Dj's (anasheed), anasheedband, Modeshow, Veiling van Marokkaanse jurken en nog veel meer!

Voor de moeders die hun kinderen nergens kunnen achterlaten en of mee willen nemen is dat geen probleem, want er zijn namelijk Nannys aanwezig die leuke activiteiten met de kinderen gaan doen!

Aanvang is 16.00 Begin 17.00 tot 23.00 uur in Zaandam!

Het is alleen voor zusters dus wees erbij en steun onze zuster!



Onderstaande video van de zuster voor wie de benefiet gehouden wordt.

[video=youtube;uA0SUR4pHuQ]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=uA0SUR4pHuQ[/video]

22-05-2013, 15:10


Upp!! Dames kom op doneer en help onze zuster! Steun haar door te komen naar de Benefiet! Het is enkel en alleen voor vrouwen en er zal Anasheed gedraaid worden! Kan je niet? Deel het dan met je vriendinnen op facebook, mail en whatsapp!

31-05-2013, 13:53
Zusters! Voor degene die nog geen kaartje gekocht heeft doe dat en wees erbij. Steun jullie zuster in Nood! Denk aan haar kleine kinderen die hun mama hard nodig hebben. Zij hebben jullie hard nodig! Verplaats je eens in haar situatie. Jij zou ook niet teleurgesteld willen worden door jouw broeders en zusters! Onze lieve zuster heeft vertrouwen in jullie dat jullie haar niet in de steek zullen laten. Wij geven honderden euros per dag/week uit aan wereldse zaken. Waarom zouden we die euros niet uitgeven aan een jonge moeder dat vecht voor haar leven en haar kleine kindjes? Door er te zijn op de benefiet steun je haar, dus wacht er niet mee!

“Wie één van de moeilijkheden van de gelovige verhelpt, Allah zal één van zijn moeilijkheden verhelpen op de Dag der Opstanding. En Wie een ongemak (van een ander) vergemakkelijkt, Allah zal in dit wereldse leven en in het Hiernamaals zijn ongemak vergemakkelijken."En Allah blijft de dienaar helpen zolang hij zijn broeder helpt"

Deze hadith is van de Profeet (vrede en zegeningen zij met hem) overgeleverd door Abu Huraira (moge Allah tevreden met hem zijn) en staat vermeld in Sahih Muslim

31-05-2013, 18:40
Dames die van plan zijn naar koopavond te gaan volgende week donderdag 06 juni. Sla het aub een keer over en kom naar de Benefiet. Je doet iets goeds, je helpt je zuster ermee en je zal er In Shaa Allah voor beloond worden!

01-06-2013, 23:23


Kom op lieve zusters wees erbij en steun onze zuster in Nood!

05-06-2013, 22:44
Morgen is de grote dag In Shaa Allah dus dames mis het niet!! Wees erbij en steun onze zuster

Pagina's : [1] 2 3 4