Advertentie: bereik met Marokko.nl vrijwel alle Marokkaanse jongeren


Bekijk volle/desktop versie : Tamarakt



Noor__tje
31-01-2003, 15:40


Wie kan mij uitleggen hoe ik Tamarakt (die met erwten) moet maken, vind het heelijk, maar helaas kan het niet maken Liefs Safia

marocmeisje
31-01-2003, 15:42
Ik weet het niet, ik wil het niet weten..... soms maakt het mijn moeder en als ik het proef ga ik helemaal over mij nek :D

Noor__tje
31-01-2003, 15:46
Origineel gepost door marocmeisje Ik weet het niet, ik wil het niet weten..... soms maakt het mijn moeder en als ik het proef ga ik helemaal over mij nek :D Nou ik vind het heerlijk en wil het zoooooo graag weten, dus graag reacties van mensen die het WEL weten Liefs Safia

marocmeisje
31-01-2003, 15:48
Origineel gepost door Safia21 Nou ik vind het heerlijk en wil het zoooooo graag weten, dus graag reacties van mensen die het WEL weten Liefs Safia Exuseer

Noor__tje
31-01-2003, 16:08


Origineel gepost door marocmeisje Exuseer Geeft niet meid, smaken verschillen!! LIefs Safia :zwaai:

sisa81
31-01-2003, 16:10
ik vind het ook heel lekker, maar als je het maakt hangt er een vreemde lucht bij het koken van erwten.

Noor__tje
31-01-2003, 16:16
Origineel gepost door sisa81 ik vind het ook heel lekker, maar als je het maakt hangt er een vreemde lucht bij het koken van erwten. Maar niemand die weet hoe ik het moet bereiden? Liefs Safia

sisa81
31-01-2003, 16:37
safia ik heb je net het recpt prive gemailed succes.

hindaa
31-01-2003, 22:02
ik kan jou wel uitleggen hoe je tamarakt maakt een pakje erwten 1 uitje 1 tomaat beetje kosbar een beetje marokkaanse kruiden (van alles een beetje ) olijven olie zout naar smaak als je wil knoflook bereiding: eerst de erwten een beetje laten koken in een pan met veel water op zacht vuur als het water op is doe je het :uitje,tomaat,kruiden,kosbar,olie (fijn gesneden) boven op (niet roeren) op heel zacht vuur doorlaten koken en als het gaar is ga je alles goed door mekaar roeren en dan heb je bisara

bruidje
31-01-2003, 22:16
Mijn moeder maakt het oooh zo lekker, niet als een doort soep maar ze kookt het na in de tajine. Zal vragen hoe ze het doet voor je

hindaa
31-01-2003, 22:26
Dat klopt inderdaad ben het vergeten bij te vermelden. Je moet het steeds met een beetje water op warmen in een tajin en daarna olijvenolie toevoegen

jamaliea
01-02-2003, 00:34
wat is dat is dat niet BAJ3SAR???

girlfrommaroc
01-02-2003, 11:50


heee tesl;aaaaah shi tebbaga he

Noor__tje
03-02-2003, 12:14
Bedankt voor jullie Antwoorden Ik ga het zeker binnekort proberen Liefs Safia