Bekijk volle/desktop versie : Tamarakt



31-01-2003, 15:40
Wie kan mij uitleggen hoe ik Tamarakt (die met erwten) moet maken, vind het heelijk, maar helaas kan het niet maken

Liefs Safia

31-01-2003, 15:42


Ik weet het niet, ik wil het niet weten..... soms maakt het mijn moeder en als ik het proef ga ik helemaal over mij nek

31-01-2003, 15:46

Citaat:
Origineel gepost door marocmeisje
Ik weet het niet, ik wil het niet weten..... soms maakt het mijn moeder en als ik het proef ga ik helemaal over mij nek
Nou ik vind het heerlijk en wil het zoooooo graag weten, dus graag reacties van mensen die het WEL weten

Liefs Safia

31-01-2003, 15:48

Citaat:
Origineel gepost door Safia21
Nou ik vind het heerlijk en wil het zoooooo graag weten, dus graag reacties van mensen die het WEL weten

Liefs Safia
Exuseer

31-01-2003, 16:08



Citaat:
Origineel gepost door marocmeisje
Exuseer
Geeft niet meid, smaken verschillen!!

LIefs Safia

31-01-2003, 16:10
ik vind het ook heel lekker, maar als je het maakt hangt er een vreemde lucht bij het koken van erwten.

31-01-2003, 16:16

Citaat:
Origineel gepost door sisa81
ik vind het ook heel lekker, maar als je het maakt hangt er een vreemde lucht bij het koken van erwten.
Maar niemand die weet hoe ik het moet bereiden?

Liefs Safia

31-01-2003, 16:37
safia ik heb je net het recpt prive gemailed
succes.

31-01-2003, 22:02
ik kan jou wel uitleggen hoe je tamarakt maakt


een pakje erwten
1 uitje
1 tomaat
beetje kosbar
een beetje marokkaanse kruiden (van alles een beetje )
olijven olie
zout naar smaak
als je wil knoflook

bereiding:
eerst de erwten een beetje laten koken in een pan met veel water op zacht vuur als het water op is doe je het :uitje,tomaat,kruiden,kosbar,olie (fijn gesneden) boven op (niet roeren) op heel zacht vuur doorlaten koken en als het gaar is ga je alles goed door mekaar roeren en dan heb je bisara

31-01-2003, 22:16
Mijn moeder maakt het oooh zo lekker, niet als een doort soep maar ze kookt het na in de tajine. Zal vragen hoe ze het doet voor je

31-01-2003, 22:26
Dat klopt inderdaad ben het vergeten bij te vermelden.
Je moet het steeds met een beetje water op warmen in een tajin en daarna olijvenolie toevoegen

01-02-2003, 00:34
wat is dat is dat niet BAJ3SAR???

01-02-2003, 11:50


heee tesl;aaaaah shi tebbaga he

03-02-2003, 12:14
Bedankt voor jullie Antwoorden

Ik ga het zeker binnekort proberen

Liefs Safia