Bekijk volle/desktop versie : OPEN TRIBUNAAL: Ayaan HIRSHI ALI en haar SCHULDGEVOEL voor de dood van THEO VAN GOGH



Pagina's : [1] 2 3 4 5 6 7

18-01-2005, 00:07
Salaam alaikoum waarde moslimbroeders en -zusters
Gegroet niet-moslim medemensen

Sta ondergetekende toe om jullie allen welkom te heten op dit open tribunaal waar we in detail zullen ingaan op de schuldvraag of van Ayaan Hirshi Ali aanleiding is geweest dat tot de moord op Theo Van Gogh heeft geleid. Er zijn al ellenlange discussies gevoerd omtrent deze schuldvraag waarin men duidelijk twee kampen kan onderscheiden. Met dit open tribunaal is het echter niet de bedoeling om de meningen geheel en uitsluitend in twee radicale kampen op te splitsen, de zogenaamde pro’s en contra’s. Het is zaak dat wij in deze draad gaan onderzoeken en aantonen dat Ayaan Hirschi Ali niet geheel vrijuit gaat in de moordzaak die het leven heeft gekost aan Theo Van Gogh.

Laten we vooreerst duidelijk stellen dat deze politica Theo Van Gogh niet fysiek heeft aangevallen en derhalve dus ook niet beschuldigd kan worden van moord met voorbedachten rade. De hoofdverdachte in deze moordzaak die wijlen Theo op klaarlichte dag van het leven heeft beroofd, bevindt zich in voorwaardelijke hechtenis in afwachting van zijn proces, waaruit de ware toedracht zal moeten blijken die heeft geleid tot deze misdaad.

Terwijl dit proces haar verdere beloop krijgt, zullen wij onderwijl het schuldaandeel van Ayaan Hirshi Ali hier verder bespreken om uiteindelijk tot een stemming te komen waaruit zal blijken of zij medeschuldig is of niet aan de misdaad en of zij gerechtelijk dient vervolgd te worden.

Ayaan Hirshi Ali is geen domme vrouw, beste forumleden, laat dat duidelijk wezen….maar ze is ook geen integere vrouw. Hoewel haar persoonlijke voorgeschiedenis hier niets van doen heeft, mogen we toch niet nalaten om hier even gewag van te maken: Ayaan Hirshi Ali heeft het als kind niet makkelijk gehad en haar levensweg was tot op het moment van de inwilliging van haar asielaanvraag één en al kommer en kwel die zware littekens hebben achtergelaten in haar persoonlijkheid, zowel geestelijk als lichamelijk. Met aandrang wordt u dan ook gevraagd om hiermee rekening te houden bij uw oordeel aangaande haar schuldaandeel in de moord op Theo Van Gogh, want dat is de vraag die we hier in alle oprechtheid en objectiviteit zullen moeten beantwoorden;

Is Ayaan Hirshi Ali aanleiding geweest voor de moord op Theo Van Gogh na het uitbrengen van haar film Submission, afgezien van het feit dat zij niet de feitelijke moordenaar is van het slachtoffer?

Beste forumleden, het hoeft geen betoog dat deze vrouw met een duidelijk omschreven strategie en doelbewust de beschikbare visuele mediatechnieken en de artistieke wereld heeft uitgebuit om haar politieke mandaat te misbruiken. Want, beste forumleden, de film Submission was en is nooit ofte nimmer een politiek instrument geweest van de VVD, integendeel zelfs. Submission is enkel en alleen het geestelijke product geweest van Ayaan Hirshi Ali die zij, en enkel zij alleen, aan Theo Van Gogh heeft weten te verkopen als een provocerend pamflet waarin zij in eerste instantie de Islam aanvalt. Het aanklagen van sommige situaties waarin moslimvrouwen worden misbruikt is slechts van ondergeschikt belang maar dit beeld is wel mooi verweven in de film Submission om de argeloze kijker te misleiden. Een klassieke visuele techniek waarin wrede beelden worden getoond met als grote boosdoener de Islam….

Zoals ze duidelijk meermaals heeft gesteld in haar persoonlijke kruistocht waar ze letterlijk over lijken gaat, is de Islam in haar optiek levensgevaarlijk, want gebaseerd op de Koran , de Hadieth en de profeet(vzmh). De moord op Theo Van Gogh door een moslim past dan ook uitstekend in haar plan om moslims in Nederland en wereldwijd te stigmatiseren en hen af te doen als wreedaardige mensen….immers, volgens haar eigen woorden, volgen zij het voorbeeld van de profeet(vzmh), een perverse tiran én bovendien een pedofiel.

Beste forumleden van dit open tribunaal, iemand die uit een islamitische omgeving komt en wéét dat men een doorsnee moslim vaak diep kan kwetsen door de profeet(vzmh) te beledigen met de zelfde beledigingsgraad als het vernederen van iemands moeder, heeft maar één ding voor ogen; haar eigen haat tegenover de Islam dermate kracht bijzetten door een zwaar beledigde moslim over de schreef te doen krijgen dat ie onwettelijke stappen onderneemt. Ayaan Hirshi Ali wist bij voorbaat dat haar film Subsmission Theo Van Gogh in een levensgevaarlijke situatie zou brengen gezien de veelvuldige bedreigingen aan zijn adres. Toch volhardde zij in haar boosheid….wat Theo fataal werd. Achteraf voor de camera emoties en tranen tonen en een schuldgevoel om zijn dood betuigen, maakten deel uit van haar plan.

Beste forumleden van dit open tribunaal, dit betoog is geen vrijgeleide voor de hoofdverdachte in deze moordzaak daar justitie hierover zal beraadslagen en een veroordeling zal uitspreken conform de Nederlandse strafwet. Recht zal geschieden voor deze moord, dat staat buiten kijf. Maar het kan niet zijn dat de oorzaak achter deze misdaad vrijuit gaat; ook al zijn woorden geen kogels , zij kunnen even dodelijk zijn…zelfs al wordt de fatale pennensteek door iemand anders uitgevoerd.

Iemand die de Islam als levensgevaarlijk betiteld, de profeet(vzmh) in al zijn eer vernederd, islamitische scholen wil afschaffen, de Islam wil verlichten door Voltaire’s theorieën toe te passen op een religie wetende dat de vrouwenemancipatie niet door Voltaire maar pas jaren later door de vrouwenbewegingen zelf is onstaan,….enz. enz. enz., kan onmogelijk beschouwd worden als iemand die positieve bijdragen wil leveren aan onze democratie. In amper 5 jaar tijd en sinds haar aantreden in de politiek heeft Nederland een ernstige knauw gekregen in wat men ooit als vrijheid en leefbaarheid ervoer. Ayaan Hirshi Ali’s persoonlijke politiek - en dus niet deeluitmakend van het partijprogramma van de VVD - heeft uiteindelijk geleid tot de moord op Theo Van Gogh, weliswaar niet door haar zelf uitgevoerd.

Beste forumleden van dit open tribunaal, ondergetekende rekent op uw intelligentie en zin voor gerechtigheid; het is nu aan jullie om te oordelen of Ayaan Hirshi Ali schuldaandeel heeft in deze jammerlijke misdaad die Nederland ten deel is gevallen.

Dank voor jullie aandacht en moge gerechtigheid en democratie zegevieren in Nederland.

MELILLENSE

18-01-2005, 00:18


Kijk maar weer eens naar het gebeurde in R'dam en A'dam. Ayaan heeft groot gelijk, ze moet naar hartelust doorgaan.

18-01-2005, 00:21
'Van Gogh dood omdat hij Allah varken noemde'







--------------------------------------------------------------------------------
AMSTERDAM - Filmmaker Theo van Gogh moest niet dood omdat hij de film Submission had gemaakt of omdat hij moslims geitenneukers had genoemd, maar omdat hij Allah een varken had genoemd. Dat zeggen vrouwen die nauw betrokken zijn bij de Hofstadgroep maandag in Trouw.





De Syriër die door de inlichtingendienst AIVD wordt gezien als de inspirator van de vermoedelijke terreurcel heeft Nederland volgens deze vrouwen al twee maanden voor de moord op Van Gogh verlaten. De 43-jarige Syriër gebruikt verschillende schuilnamen, maar wordt in Nederland meestal aangeduid als Abu Khaled of Redouan al Issa. Hij wordt internationaal gezocht. Een ander lid van de groep die nog gezocht wordt verblijft volgens de vrouwen buiten Europa, waarschijnlijk in Marokko.



De vrouwen hebben samen met de mannen van de Hofstadgroep lessen gevolgd bij Abu Khaled. Zij geloven dat de wetten van Allah staan boven die van de Nederlandse staat, boven de wereldse rechtspraak en boven de democratie. "Islam en democratie zijn elkaars tegenpolen", zegt een van de vrouwen. Ze noemt als voorbeeld Amsterdams wethouder Ahmed Aboutaleb, die tevens moslim is. "Dat kan niet samengaan."



Mohammed B. de vermeende moordenaar van Van Gogh, heeft overigens zelfstandig besloten tot zijn daad over te gaan, zeggen de vrouwen. "Als anderen ervan geweten hadden, zouden zij op 2 november niet naar zijn huis zijn gegaan." De politie deed na de moord een inval in het huis van B.





'Beledigen Allah reden moord op Van Gogh'

Bron: Trouw



<....>



Onder de vrouwelijke leden van de Hofstadgroep zitten ook twee Marokkaanse meisjes, die volgens de geïnterviewden in Trouw in hun denken 'net mannen' zijn: ''Ze zijn hard, niet vrouwelijk. Een van hen zei een keer: 'terrorisme is verplicht'. Toen ik dan vroeg wat er dan tegen onschuldige burgers is, zei ze: 'die zijn er niet in de VS, niet in Israël en ook niet in Nederland'

18-01-2005, 00:21
Ik denk dat ze die film verkeerd heeft gemaakt, de bedoeling op zich was goed, maar verkeerd verpakt, bepaalde kledingvoorschriften uit de Islam verkeerd aangepakt enzo (doorshijnend), dat hadden ze met meer respect voor een ander z'n geloof moeten doen, en dat had Hirsi Ali kunnen weten, maar ze heeft het zo gedaan als zij wou.

Ik snap ten eerste al niet, dat ze al bedreigd is, omdat ze de Islaam heeft verlaten, dat is toch een eigen keuze van haar? Daar hebben andere Moslims toch weinig mee te maken?

De bedreigingen naar aanleiding van de film begrijp ik beter, daar probeerde ze een geloof te schaden, respectloos gewoon.. (ik heb inmiddels Submission gezien) Maar ik keur ze niet goed, als de Moslims haar niet bedreigd hadden, was men eerder bereid om naar de Moslims te luisteren, dan komen ze een stuk beschaafder over...

18-01-2005, 00:23



Citaat door HabibiZoef:
Onder de vrouwelijke leden van de Hofstadgroep zitten ook twee Marokkaanse meisjes, die volgens de geïnterviewden in Trouw in hun denken 'net mannen' zijn: ''Ze zijn hard, niet vrouwelijk. Een van hen zei een keer: 'terrorisme is verplicht'. Toen ik dan vroeg wat er dan tegen onschuldige burgers is, zei ze: 'die zijn er niet in de VS, niet in Israël en ook niet in Nederland'
En die mogen dus zonder pardon dit land uitgetrapt worden... (van mij dan)

18-01-2005, 00:25
Misschien moet AHA haar naam als merkartikel laten registreren.

Verdiend ze er tenminste nog wat aan. Zoiets als iemand m8hammed bekritiseert en het met de dood moet bekopen, maar dan anders

18-01-2005, 00:26

Citaat:
Dat is een goed voorbeeld wat je daar aanvoert ik vond bijvoorbeeld de reactie op Ayaan Hirshi Ali toen ze het had over de profeet heel typerend.
Die reactie ging totaal voorbij aan wat ze feitelijk zei.
En in mijn eenvoudige westerse opinie was het helemaal niet zo beledigend.
De discussies die erop volgden waren ook heel typerend.
Ik zal het even kort proberen te herhalen.

Ayaan Hirshi Ali zei op een gegeven moment
"dat de profeet naar westerse maatstaven een perverse man was, door Aisha op 6 jarige leeftijd te huwen, en het huwelijk op 9 jarige leeftijd te consumeren. Maar er zijn heden heel veel moslim mannen die de profeet in alles (zoveel mogelijk) volgen."
(Notitie, in Iran en sommige andere landen is het toegestaan om te huwen met meisjes vanaf 9 jaar)
Wat was de reactie?
AHA is een ... want ze beledigt de profeet.
AHA kan niet vergelijken want dat was 1400 jaar geleden in een andere tijd dus dat kan je niet zeggen.

Waar totaal aan voorbij gegaan werd is dat ze bijna hetzelfde zegt, namelijk dat dat een andere tijd was, met andere normen en waarden, MAAR dat er nog steeds mensen zijn die proberen te leven naar die oude normen en waarden. En dat dat moet veranderen binnen de Islam, of in ieder geval in de Islam zoals die bedreven wordt door Moslims die in het westen willen wonen.
.

18-01-2005, 00:27
@ DutchBart

Dank voor je evenwichtige en objectieve kijk op deze spijtige zaak, DutchBart.

Niettemin, toch even een opmerking aangaande de zogenaamde bedreiging jegens haar persoon omdat ze afvallig is geworden; deze bewering kan enkel ten persoonlijke titel van harentwege beschouwd worden. Zij is in Nederland nooit bedreigd geweest om haar afvalligheid.

MELILLENSE

18-01-2005, 00:27
Ik begrijp hieruit dat Mohammed B een wilsonbekwaam instrument was dat een soortgelijk instrument, genaamd Theo van Gogh, onklaar heeft gemaakt door middel van instructies tot handelingen die Ayaan Hirsi Ali aan het instrument Theo van Gogh gaf die logischerwijze het instrument Mohammed B zouden dwingen om haar eigen instrument Theo van Gogh onklaar te maken ?


(misschien bijna net zo onbegrijpelijk, maar in ieder geval wel korter )

18-01-2005, 00:29

Citaat door DutchBart:
En die mogen dus zonder pardon dit land uitgetrapt worden... (van mij dan)
Dat is ook niet juist, DutchBart...indien deze uitspraken zouden indruisen tegen de Nederlandse grondwet, dan is het aan justitie om deze zaak te onderzoeken waarbij de beklaagden beroep kunnen doen op alle beschikbare juridische middelen om zich te verdedigen.

MELILLENSE

18-01-2005, 00:31

Citaat door mensano:
Ik begrijp hieruit dat Mohammed B een wilsonbekwaam instrument was dat een soortgelijk instrument, genaamd Theo van Gogh, onklaar heeft gemaakt door middel van instructies tot handelingen die Ayaan Hirsi Ali aan het instrument Theo van Gogh gaf die logischerwijze het instrument Mohammed B zouden dwingen om haar eigen instrument Theo van Gogh onklaar te maken ?


(misschien bijna net zo onbegrijpelijk, maar in ieder geval wel korter )
Plaats gewoon je stem en iedereen zal je wel begrijpen, mensano.

MELILLENSE

18-01-2005, 00:32

Citaat door MELILLENSE:
Dat is ook niet juist, DutchBart...indien deze uitspraken zouden indruisen tegen de Nederlandse grondwet, dan is het aan justitie om deze zaak te onderzoeken waarbij de beklaagden beroep kunnen doen op alle beschikbare juridische middelen om zich te verdedigen.

MELILLENSE
Maar als iemand zegt dat er geen onschuldigen zijn onder de burgers, dan zeg ik op z'n minst: geef maar een enkeltje TBS ofzo...

Bovendien, als zij dit zeggen, dan betekent dat, dat volgens hun het rechtvaardig is, dat jij en ik bij een terroristische aanslag om het leven zouden komen, terwijl wij er helemaal niks mee te maken hebben, dan spoort er toch iets niet in hun hoofd, of wel???

18-01-2005, 00:32


Pff. Iedere halvegare weet dat de AIVD Theo uit de weg moest ruimen, simpel en alleen omdat hij te veel wist.
Ik denk dat we zo het schuldgevoel van Ayaan haar kunnen ontnemen, door haar de waarheid onder de neus te drukken. Alleen, moeten wij die ook te weten komen!
Men overschat haar, zij is slechts een pop die de overheid bestuurt, een getraumatiseerd meisje dat gemanipuleerd als dat ze is, wraak wilt nemen op de mensen die het haar moeilijk hebben gemaakt vroeger. Hoe kan men zo achterlijk zijn te denken dat hetzelfde getraumatiseerd meisje zoveel macht wordt gegunt?


Bld.

18-01-2005, 00:36

Citaat door MELILLENSE:
Plaats gewoon je stem en iedereen zal je wel begrijpen, mensano.

MELILLENSE
Zorg eerst maar voor een keuzesysteem waarin :
A: de mogelijke keuzes voorkomen
B: Een keuze niet bijvoorbaat een andere misschien niet onderschreven keuze bevat.

Jouw opties bieden momenteel geen ruimte voor enige nuance.

18-01-2005, 00:39

Citaat door mensano:
Zorg eerst maar voor een keuzesysteem waarin :
A: de mogelijke keuzes voorkomen
B: Een keuze niet bijvoorbaat een andere misschien niet onderschreven keuze bevat.

Jouw opties bieden momenteel geen ruimte voor enige nuance.
Toch zul je het ermee moeten doen, mensano...ofwel stem je, ofwel niet, dat is de keuze die je van ondergetekende nog krijgt.

MELILLENSE

Pagina's : [1] 2 3 4 5 6 7