Bekijk volle/desktop versie : Harcha in stappen



Pagina's : [1] 2

05-05-2013, 18:51
Wie kan mij even stap voor stap precies vertellen hoe en wat? Wil het zo gaan maken. De vorige keer was mijn harcha best hard. Weet niet wat ik verkeerd gedaan heb

05-05-2013, 18:55


Je hebt zoveel verschillende soorten recepten. Op een gegeven moment zag ik door de bomen het bos niet meer.

05-05-2013, 18:58
Hahaha, indd. Een makkelijk simpel en altijd goed gelukt recept aub

05-05-2013, 19:23
Thanx meid


Upppp

05-05-2013, 22:06


bij mij mislukt die ook steeds
eerst was die zo zacht van binnen net normale brood

05-05-2013, 22:07
Dat heb je of dat heb je niet.

05-05-2013, 22:10
Deze lukt altijd:

500 gr grove smida
200 gr margarine(gesmolten)
2 theelepels suiker
zout
1 marokkaanse theeglas melk

05-05-2013, 22:24

Citaat door berbarita:
Deze lukt altijd:

500 gr grove smida
200 gr margarine(gesmolten)
2 theelepels suiker
zout
1 marokkaanse theeglas melk
Dank je lief ik ga hem snel proberen nog een vraagje deze moet in de pan neem ik aan?

05-05-2013, 22:34

Citaat door Chichi:
Dank je lief ik ga hem snel proberen nog een vraagje deze moet in de pan neem ik aan?
Je doet alle ingrediënten bij elkaar dan alles mengen totdat je een deegbal hebt(niet kneden)
strooi een beetje smida op een stuk alumiumfolie en maak je de deegbal daarop plat, daarop strooi je weer een beetje smida.
Ik doe het altijd in een anakhdam.

05-05-2013, 22:40

Citaat door berbarita:
Je doet alle ingrediënten bij elkaar dan alles mengen totdat je een deegbal hebt(niet kneden)
strooi een beetje smida op een stuk alumiumfolie en maak je de deegbal daarop plat, daarop strooi je weer een beetje smida.
Ik doe het altijd in een anakhdam.
Die anagdam heb ik niet waar kan ik hem kopen?
Gewoon zo'n kleine hoor niet zo eentje als mama thuis die heel de fornuis is beslag neemt hihi
Nogmaals bedank voor je uitleg

05-05-2013, 22:41
Je moet je moeder, oma, tante, nicht, vriendin of zus vragen.

05-05-2013, 22:57

Citaat door Chichi:
Die anagdam heb ik niet waar kan ik hem kopen?
Gewoon zo'n kleine hoor niet zo eentje als mama thuis die heel de fornuis is beslag neemt hihi
Nogmaals bedank voor je uitleg
hahah ik heb ook een kleintje die ik op 1 pit zet.
je kan het denk ik ook wel in een koekenpan met antiaanbaklaag proberen, heb dat wel eens bij iemand gezien.
En graag gedaan!

05-05-2013, 23:40


Te hard maar goed in smaak en goede structuur? Meer water erbij doen.

05-05-2013, 23:46
Wil ik ook wel weten.

Pagina's : [1] 2