Een cookiewall? Irritant he? Helaas ontkomen wij er ook niet aan. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. We doen dat middels deze cookiewall. Op Marokko.nl gebruik we:
Functionele cookies zijn noodzakelijk voor het functioneren van de website door basisfuncties als paginanavigatie en toegang-, en gebruikersrechten tot afgesloten secties van de website mogelijk te maken. Deze cookies zorgen er ook voor dat de website informatie kan onthouden die het gedrag en de indeling van de website beinvloed, zoals je instellingen/voorkeuren;
Statistische cookies helpen ons begrijpen hoe bezoekers de website gebruiken, door anoniem gegevens te verzamelen en te rapporteren. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics;
Marketing/3rd party cookies worden gebruikt om bezoekers te volgen wanneer ze verschillende websites bezoeken. Hun doel is advertenties weergeven die zijn toegesneden op, en relevant zijn voor de individuele gebruiker. Deze advertenties worden zo waardevoller voor uitgevers en externe adverteerders.
Wie kan mij even stap voor stap precies vertellen hoe en wat? Wil het zo gaan maken. De vorige keer was mijn harcha best hard. Weet niet wat ik verkeerd gedaan heb
Alayya.
05-05-2013, 18:55
Je hebt zoveel verschillende soorten recepten. Op een gegeven moment zag ik door de bomen het bos niet meer.
Maridah.
05-05-2013, 18:58
Hahaha, indd. Een makkelijk simpel en altijd goed gelukt recept aub
Maridah.
05-05-2013, 19:23
Thanx meid
Upppp
RoodWit
05-05-2013, 22:06
bij mij mislukt die ook steeds
eerst was die zo zacht van binnen net normale brood
DeRegeerder
05-05-2013, 22:07
Dat heb je of dat heb je niet.
berbarita
05-05-2013, 22:10
Deze lukt altijd:
500 gr grove smida
200 gr margarine(gesmolten)
2 theelepels suiker
zout
1 marokkaanse theeglas melk
Chichi
05-05-2013, 22:24
Citaat door berbarita:
Deze lukt altijd:
500 gr grove smida
200 gr margarine(gesmolten)
2 theelepels suiker
zout
1 marokkaanse theeglas melk
Dank je lief ik ga hem snel proberen nog een vraagje deze moet in de pan neem ik aan?
berbarita
05-05-2013, 22:34
Citaat door Chichi:
Dank je lief ik ga hem snel proberen nog een vraagje deze moet in de pan neem ik aan?
Je doet alle ingrediënten bij elkaar dan alles mengen totdat je een deegbal hebt(niet kneden)
strooi een beetje smida op een stuk alumiumfolie en maak je de deegbal daarop plat, daarop strooi je weer een beetje smida.
Ik doe het altijd in een anakhdam.
Chichi
05-05-2013, 22:40
Citaat door berbarita:
Je doet alle ingrediënten bij elkaar dan alles mengen totdat je een deegbal hebt(niet kneden)
strooi een beetje smida op een stuk alumiumfolie en maak je de deegbal daarop plat, daarop strooi je weer een beetje smida.
Ik doe het altijd in een anakhdam.
Die anagdam heb ik niet waar kan ik hem kopen?
Gewoon zo'n kleine hoor niet zo eentje als mama thuis die heel de fornuis is beslag neemt hihi
Nogmaals bedank voor je uitleg
Aceite
05-05-2013, 22:41
Je moet je moeder, oma, tante, nicht, vriendin of zus vragen.
berbarita
05-05-2013, 22:57
Citaat door Chichi:
Die anagdam heb ik niet waar kan ik hem kopen?
Gewoon zo'n kleine hoor niet zo eentje als mama thuis die heel de fornuis is beslag neemt hihi
Nogmaals bedank voor je uitleg
hahah ik heb ook een kleintje die ik op 1 pit zet.
je kan het denk ik ook wel in een koekenpan met antiaanbaklaag proberen, heb dat wel eens bij iemand gezien.
En graag gedaan!
Appetijtelijk
05-05-2013, 23:40
Te hard maar goed in smaak en goede structuur? Meer water erbij doen.