Bekijk volle/desktop versie : Spoed benefiet!!!!!!01-05-2013, 21:04
Salaamu Alaikum War7matullah Wabatakatuh beste mensen,

Bij deze wil ik hoognodig een oproep doen tot jullie om op welk gebied/wijze dan ook, ons bij te staan om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor moskee Sunnah te Weesp.

Deze staat al jaren "in de schaduw van ondergang", het is meer als een wrak, plafond dat op het punt staat in te storten, ruimtegebrek voor voorkomende dodenwassingen en zo gaat de waslijst verder....

Zo hebben wij, een groep zusters, samen met Feestcommisie Yakhlaf het initiatief genomen om op zeer kort termijn een soort van "spoed benefiet" te houden en wel in feestzaal Yakhlaf zelf! Ook levert Nasheed band 'Safa" een bijdrage door vrijwillig te komen optreden naast de nodige donaties!).

Verder zijn we op zoek naar sponsoren die op deze dag gebruik kunnen en willen maken van de ruimte om hun diensten en/of produkten te promoten, denk aan catering, negafa's, modeshows, schoonheidsspecialisten maar ook zouden we het zeer op prijs stellen als we zouden beschikken over serveersters! Indien je geinteresseerd bent, graag bij tijds doorgeven zodat we deze in onze programma kunnen plaatsen.

Door tijdsdruk zijn alle ideeen/suggesties welkom, Barakalahufeekum...wees erbij en draag op deze manier je steente bij!

Wel vragen we een klein bijdrage aan de deur, 10 euro!

Wasalaamu Alaikum War7matullah Wabarakatuh

02-05-2013, 10:56


helemaal niemand die iets kan betekenen.....serveersters bijvoorbeeld!!!!!!