Bekijk volle/desktop versie : Bekeerlinge is gelukkig in oorlogsgebied



Pagina's : [1] 2 3

28-04-2013, 00:48

MERKSEM - Het gerecht meent dat er ook minstens twee Vlaamse vrouwen naar Syrië zijn afgereisd, om hun echtgenoten in de radicale strijd te steunen. Een van hen is de Antwerpse Tatiana Wielandt (20). Samen met haar zoontje van anderhalf reisde ze haar man achterna, een van de kopstukken van Sharia4Belgium.

Tatiana Wielandt verdween enkele weken geleden samen met haar zoontje geruisloos uit Merksem, in het noorden van Antwerpen. Omdat de bekeerde Vlaamse vrouw vervreemd was geraakt van haar familie, werd het vertrek niet meteen opgemerkt. Op maandag 15 april gaf de ongeruste familie Tatiana als vermist op bij de Antwerpse politie.

Daar kregen ze te horen dat er al een dossier over Tatiana liep. Haar woning was drie dagen eerder doorzocht. De naam van Tatiana was in het terrorisme-onderzoek naar Sharia4Belgium gevallen, als een van de 33 strijders die naar Syrië waren getrokken.

Vlaamse bekeerlinge

Tatiana is de echtgenote van Antwerpenaar Nourredine Abouallal (23), een van de kopstukken van Sharia4Belgium die de naam Abu Mujahid heeft aangenomen. Nadat Fouad Belkacem in juni 2012 in de cel werd gestopt, trad Abouallal naar voor als het nieuwe gezicht van de organisatie. In de politieke toespraken die hij op internet zette, dweepte hij met Osama bin Laden.

In 2010 trouwde Abouallal met de toen 19-jarige Tatiana, een Vlaams meisje dat in Borgerhout opgroeide. In een eerder kranteninterview vertelde haar moeder hoe haar dochter bekeerd werd, en razendsnel radicaliseerde.

Tatiana was als tiener bevriend geraakt met een Marokkaans buurmeisje, en ze mocht met die familie regelmatig mee op vakantie. Daar werd ze verliefd op de broer van haar vriendin: Nourredine Abouallal.

Onder zijn invloed bekeerde ze zich tot de islam. Ze stopte met haar studies om apotheker te worden, en begon een hoofddoek te dragen. Later werd dat een boerka. Langzaam verwaterden de banden met haar ouders, haar zussen en haar broer.

Toen ze in 2011 beviel van een zoontje, kreeg die de naam Mujahid, wat ‘strijder’ betekent. Op het kaartje prijkte een tekening van een man met een mitrailleur in de hand.

Echtgenoot achterna

Tatiana nam vorige week onverwachts contact op met haar familie. ‘Ze vertelde dat ze in Turkije was’, zegt een familielid. De vrouw was haar echtgenoot achterna getrokken, die enkele maanden eerder al naar Syrië was afgereisd.

‘Maar dat wisten wij niet. Ze had ons daar voordien niets over verteld. Ze zei dat ze in België geen steun meer kreeg van het OCMW, en dat ze geen geld had om eten voor haar zoontje te kopen. We wisten wel dat ze het financieel moeilijk had, en daarom stopten we haar soms iets toe. In Turkije zou ze nu een geriefelijke woning hebben, en genoeg eten.’

Zit Tatiana écht in Turkije, of toch in Syrië? Is ze van plan om de grens over te steken? De bezorgde familie weet het niet. ‘We zijn doodongerust dat ze toch in oorlogsgebied zit. Waar haar man is, wou ze niet kwijt. Ze zei wel dat ze heel gelukkig was.’

(Bron: http://dewarereligie.nl/?p=532
http://www.nieuwsblad.be/article/detail.aspx?articleid=DMF20130426_00558024)


28-04-2013, 01:57


Prachtig

28-04-2013, 12:44
Dus haar man kan niet de zorg vervullen voor zijn vrouw en kind. En besluit dan maar te gaan vechten in Syrie en neemt hun daar mee naar toe?

28-04-2013, 13:04
Prachtig mashallah!

28-04-2013, 13:14


Prachtig stukje Massallah.

De hypokrietie van de kuffar komt weer mooi naar voren. Eerst was Assad een verschrikkelijke Pro Iran dictatuur. En nu de soldaten van de soenna het recht in handen nemen flippen ze hem.

Tering volk. Rusland loopt nu te samen zweren met ''vijand'' nummer 1 Amerika. Westen met Assad en de afvallige Sjieten van Irak.

Zoals in de heilige boeken staat geschreven. Het einde van de wereld zullen de kuffar samen zweren tegen de moslims. Walou vijandschap tussen sjieten, Amerikanen en russen allemaal 1 partij tegen de moslims

28-04-2013, 22:09
Ik hou van jullie broeders, omwille van Allaah.

En voor de munafiqeen zoals worldcitizen:

28-04-2013, 22:16
Tbarkallah 3la al moqadas dyalna.

Je kan niet eens normaal praten, dus je oordeel is habaän mantouran.

28-04-2013, 22:33
Wat een hoop onwetendheid. Dit soort net uit de luier jochies zetten de islam in een slechte daglicht. Hoop van harte dat ze niet serieus worden genomen, stelletje dommerikken.

29-04-2013, 00:17

Citaat door Levennnnn:
[CENTER][FONT=Palatino Linotype]MERKSEM - Het gerecht meent dat er ook minstens twee Vlaamse vrouwen naar Syrië zijn afgereisd, om hun echtgenoten in de radicale strijd te steunen. Een van hen is de Antwerpse Tatiana Wielandt (20). Samen met haar zoontje van anderhalf reisde ze haar man achterna, een van de kopstukken van Sharia4Belgium.

Tatiana Wielandt verdween enkele weken geleden samen met haar zoontje geruisloos uit Merksem, in het noorden van Antwerpen. Omdat de bekeerde Vlaamse vrouw vervreemd was geraakt van haar familie, werd het vertrek niet meteen opgemerkt.
Een bekeerlinge? Waarschijnlijk dus helemaal knettergek. Onder andere omstandigheden was ze in handen gevallen van een loverboy.

29-04-2013, 00:19

Citaat door worldcitizen77:
Dus haar man kan niet de zorg vervullen voor zijn vrouw en kind. En besluit dan maar te gaan vechten in Syrie en neemt hun daar mee naar toe?
echt mooi he.... straks ieder een kogel door het hoofd...

29-04-2013, 00:26

Citaat door worldcitizen77:
Dus haar man kan niet de zorg vervullen voor zijn vrouw en kind. En besluit dan maar te gaan vechten in Syrie en neemt hun daar mee naar toe?
Kan jij wel lezen?

29-04-2013, 00:43

29-04-2013, 00:49


Mashaa Allaah ze is ouder dan mij en bekeerd en toch binnen 3ad...Allahu akbar moge Allaah haar beschermen en haar herenigen met haar echtgenoot

29-04-2013, 00:52

Citaat door MarociaBloempje:
Mashaa Allaah ze is ouder dan mij en bekeerd en toch binnen 3ad...Allahu akbar moge Allaah haar beschermen en haar herenigen met haar echtgenoot
Ameen ya rabb!

29-04-2013, 00:54
Huh...levennn je topic is verplaatst naar een ander rubriek

Pagina's : [1] 2 3