Bekijk volle/desktop versie : Osama Bin Laden, Sadam Hoesein enz.Pagina's : [1] 2 3 4 5 6

30-01-2003, 16:28
Mogen we deze mensen wel teroristen noemen, ze vechten voor hun geloof, misschien is dit wel de jihad, misschien hebben ze wel gelijk ?

30-01-2003, 16:34


het zijn teroristen ondanks dat jij ze schattig vind

30-01-2003, 16:38
nee jullie redeneren te snel
en missysaloua01 waar staat dat teroristen zerma schattig zijn ?

30-01-2003, 16:51

Citaat:
Origineel gepost door missyberkane17
nee jullie redeneren te snel
en missysaloua01 waar staat dat teroristen zerma schattig zijn ?
je bent daar echt goed in
doen alsof je van niks weet

30-01-2003, 17:23


toch zijn het terositen, je komt echt niet op voor je geloof door mensen te vermoorden, aanslagen te plegen. Nee hoor, zo kom je niet ver. Want de gevolgen zullen vataal zijn. En wat staat er in de Koran? Je mag absoluut geen mensen vermoorden. En als iemand je als vijand behandelt behandel hem toch als vriend (of zoiets). Maar aan de andere kant kan je ook niet staan toekijken hoe broeders en zusters van jou worden vermoord.
Dat was ff mijn mening
thalla ve rasac mensen

30-01-2003, 19:57
Wat nou, hun zijn echt wel teoriten en geen vrijheidsstrijders. kom op zeg. Laten we beginnen met onze neppe broeder osama, stort 3 vliegtuigen in een gebouw. vermoordt moslims die in het gebouw zitten, en al waren het geen moslims dan wat dan nog. Het leven is een test en Allah brengt het leven en neemt het terug.
En nu naar onze vriend hussein. HIj heeft kanker wat veel mesne niet mee weten en hij heeft gezegd als ik dood ga dat aat de wereld met me mee. I DON'T THINK So.
Hij heeft oliebron. als je die in fik steekt blijft het nog lekker 5 jaar branden. Is lekker als we een schaap gaan slachten en op de baroqeu gooien (ik weet dat ik het verkeerd schreef sorry)
Dus nee vermoorden van mensen mag NIET.

31-01-2003, 13:27
De echte terroristen: Bush, Sharon, Blair. kortom: joden.

31-01-2003, 13:45
Alsof je Saddam en Bin Laden met elkaar kunt vergelijken, wat een belediging voor Bin Laden!!

31-01-2003, 16:19

Citaat:
Origineel gepost door missyberkane17
Mogen we deze mensen wel teroristen noemen, ze vechten voor hun geloof, misschien is dit wel de jihad, misschien hebben ze wel gelijk ?
Als Bin Laden nou was begonnen in zijn eigen land (Saoedi Arabie) en tegen zijn eigen familie (doet zaken met Amerika).

En ja Saddam Hoessein, ik begrijp niet dat ze nooit een soort van Mata Hari op hem hebben afgestuurd om hem kapot te n..k..n
(waarschijnlijk impotent of zo, is meestal met die op macht beluste dictatortjes)

Maar deze individuen hebben naar mijn mening weinig met de Islam te maken, denk ik.31-01-2003, 16:57

Citaat:
Origineel gepost door Defender
Jazeker!
1. Ze voeren de strijd door middel van terreur
2. Ze vechten tegen hun geloof, met ongeoorloofde middelen en een negatief reslultaat
Binladen is een held hij komt tenminste voor zijn geloof op terwijl de rest van de saudische prinsen wapperen met dollars in Zwitserse casino's en Egyptische bordelen.
Binladen komt tenminste voor een onderdrukte volk zoals in Afhanistan. Toen de russen bommen lieten vallen op deze onschuldige volk gingen de rest van de rijke moslims door met feesten.
Terwijl hij in de Borra Torra grot zat . Binladen koos niet voor het geld en de luxe maar koos voor de waarheid en de rechtvaardigheid van de mens op aarde omdat zijn geloof sterk is.
Waren er maar meer van zulke helden.
Dat noem ik geen terrorist dat noem ik een held.

Wat betreft Sadam ja dat is een heeeeeeeeel lang verhaal.
Ik moet namelijk af gaan sluiten want het is bijna 17: 00 uur.

31-01-2003, 17:22
Bin Laden begon zich rond zijn 15e te verdiepen in de leer van de ISLAM. Dit werd ingegeven door de corruptie en grote tegenstellingen tussen rijk en arm in zijn land.

Bin Laden ging rond zijn 20e naar Afghanistan om met een kalashnikov daadwerkelijk aan de zijde van zijn broeders ten strijde te trekken tegen de legers van de SovjetUnie. Een zoon van Saudische miljonair gaat uit overtuiging strijden, daarmee verwierf hij enorm veel respect van de andere strijders. Ook zijn persoon; +- 1.95 m lang, eerder verlegen dan heldhaftig, bijzonder intelligent en uiterst weloverwogen sprekend kon al snel op veel bewondering rekenen.

Bin Laden was al vroeg gefascineerd door een Islamitische vrijheidsstrijd. Volgens rapporten van Interpol waren de bombardementen van BEIROUT (Libanon) door Amerikaanse marineschepen met duizenden slachtoffers een van de momenten waarop hij zijn leven in dienst van de vrijheidstrijd zou stellen.

In Afghanistan was hij nooit een voorstander van de manier waarop de TALIBAN bijvoorbeeld met de vrouwen omgingen maar hij genoot de bescherming van de opperleider mullah Omar en was een gast. Een gast stoot je niet voor het hoofd. Bin Laden zijn moeder is een gematigde (Syrische) moslima die zeer veel van haar zoon houdt.

Door bepaalde elementen worden veel theorien over de man de wereld in geslingerd, maar ik geloof in dit geval het meest voor de hand liggende...

31-01-2003, 17:26
Ik begrijp nog steeds niet hoe iemand een SADDAM een gelovige kan noemen??? Hij heeft samen met die andere crimineel Tarik Azziz (is overigens een CHRISTEN) dat misdadige BAATH partijtje opgericht en behangt elke steen in dat prachtige land met zijn eigen lelijke kop.

Weinig Islamitisch aan..

31-01-2003, 21:30Citaat:
Origineel gepost door AceChilla Q
Wow man ik begin die kindermoordenaar echt cool te vinden.

Ik vergeet gewoon die 3000 onschuldigen want Osama is een echte moslim en hij komt echt voor ons op. Als dit geen stoere figuur is weet ik het niet meer.

Wazzup
ooooo en ik vergeet ook gewoon die 8000 onschuldige moslims die vermoord zijn door die klote Milosovic waarbij Nederland ook bij betrokken is geraakt bij het uitmoorden van deze onschuldige volk.
Hoe zit het met al die onschuldige palestijnen die tot op de dag van vandaag nog steeds afgemaakt worden als beesten en uit hun huizen worden verdreven. Is dit allemaal wel menselijk en is dit allemaal wel te aanvaarden? Hoe zit het met de iraakse bevolking hoe zit het met de Afghaanse bevolking en zo kan ik nog uren door gaan.
Nee hoor Nederland vindt alleen de joden zielig omdat ze in de tweede wereld oorlog zijn uitgeroeid.(waren ze maar helemaal uitgeroeid).
Elk jaar elk 5 mei moeten we weer aanhoren hoe zielig de joden wel niet zijn.
Wel ik vind het helemaal niet zielig als ik nu zie wat ze met de palestijnen doen dan hoop ik dat er een tweede Hitler voor ze gekloond wordt.

31-01-2003, 21:34

Citaat:
Origineel gepost door Rajaa21
Ik begrijp nog steeds niet hoe iemand een SADDAM een gelovige kan noemen??? Hij heeft samen met die andere crimineel Tarik Azziz (is overigens een CHRISTEN) dat misdadige BAATH partijtje opgericht en behangt elke steen in dat prachtige land met zijn eigen lelijke kop.

Weinig Islamitisch aan..
Ik geef je wel gelijk maar ik zal wel eerder een partij kiezen voor Sadam omdat hij wel de enige is geweest die wat scudraketjes richting israel schoot.
Sadam heeft tenminste ballen dat kan je van de andere islamitische landen niet zeggen.

01-02-2003, 03:14
Wat lu.llen jullie hier allemaal over Saddam?
Als de arabische leiders allemaal als Saddam waren, dan was de bloed van de moslims niet zo goedkoop eikels.
Saddam is de enige echte arabische leider met arabische bloed.
De echte hitler van de vorige en deze eeuw is Sharon en Bush.

Lange leve Saddam.

Pagina's : [1] 2 3 4 5 6