Bekijk volle/desktop versie : Wat is een lekkere kruidenmengsel voor mammita?



20-04-2013, 20:53
Ik gebruik normaal de standaard kruiden, maar krijg niet de smaak die ik wil helaas. Ik wil een lekker saus hebben, maar weet niet hoe? Iemand die tips heeft?

20-04-2013, 22:57


ik meng altijd ras el hanout met peper en gember en krijg dan een lekkere mamita smaak.

21-04-2013, 22:57

Citaat door PRINSES87:
ik meng altijd ras el hanout met peper en gember en krijg dan een lekkere mamita smaak.
Weet je hoe vaak ik ras el hanout heb gebruikt, echt vies vond ik het. Ik had ooit een heerlijke ras el hanout gevonden, maar weet niet meer waar ik die gekocht had.

Echt jammer man, mijn mamita smaakt niet echt lekker.

21-04-2013, 23:13
Peper, gember, komijn en zarfaan

21-04-2013, 23:25



Citaat door Tulpje03:
Peper, gember, komijn en zarfaan
Komijn maakt de saus zo bitter en veels te pittig vind ik.

22-04-2013, 09:48
Safraan, rode peper, zwarte peper, knorr en een beetje gember.

22-04-2013, 10:00
zoete paprika poeder, gember, wite peper, karkamon, komijn zafraan dit is de beste kruiden voor mamita en etc

22-04-2013, 10:32
de beste kruiden voor marmita is,zwarte peper,gember,kurkuma,zafraan.en nooit komijn gebruiken voor marmita of paprika poeder.dus lekkerste marmita moet zo.

22-04-2013, 11:17
ik gebruik witte peper ipv zwarte peper, rode paprika poeder , kurkuma meng ik met kerriepoeder van de lidl (die vind ik lekker ruiken), ik vind alleen kurkuma sterk smaken dus daarom meng ik ze samen, doe een heel klein beetje komijn . Ik gebruik geen safraan , ik vind kurkuma al een gele kleur afgeven dus dat volstaat. En doe in de marmita een klein beetje tomatenketchup , geeft een zoete smaak aan het eten . vergeet de kosbar niet . En bak in olijfolie geeft een lekkere smaak aan de marmita ipv zonnebloemolie.