Bekijk volle/desktop versie : Wat is jouw laatst gemaakte foto?



16-04-2013, 15:07
Plaats het hier



Mijn laatst gemaakte foto is van gister en dat was mijn avondmaaltijd.

16-04-2013, 15:08




Dit dus.

16-04-2013, 15:15
mmmmmm lekker die kippebouten, hoe maak je die

16-04-2013, 15:18

Citaat door Hijaab87:
mmmmmm lekker die kippebouten, hoe maak je die
Haha, ik begon ook gelijk te watertanden, .

16-04-2013, 15:18



Citaat door studente87:


Dit dus.
Ben je een nederlander of zo? Zo'n kleine portie vult toch niet

16-04-2013, 15:18
Leuke topic!

16-04-2013, 15:21

Citaat door Yas_Mi_Ne:
Ben je een nederlander of zo? Zo'n kleine portie vult toch niet
"

Er is ook een mogelijkheid tot bijscheppen.

Maar ik had daar al genoeg aan.

16-04-2013, 15:21
En daarnaast, doen we tegenwoordig niet meer eten uit een bord?

16-04-2013, 15:22

Citaat door studente87:
"

Er is ook een mogelijkheid tot bijscheppen.

Maar ik had daar al genoeg aan.
Ja ja ja ja ja ja

16-04-2013, 15:24

Citaat door Hijaab87:
mmmmmm lekker die kippebouten, hoe maak je die
Het zijn borrelpootjes.

Ik doe ze een uur in lauw water met citroen sap en zout. Vervolgens goed wassen en uit laten lekken.
Daarna in een kom doen met 5 eetlepels ketjap asin, 5 eetlepels ketjap manis en een flinke scheut chili saus. Dit minstens 2 uur laten intrekken in de koelkast.
Daarna in 40 a 45 minuten in de oven afbakken, met de saus die je hebt gemaakt. Om het kwartier draai je de borrelpootjes om zodat ze de saus overal goed opnemen.

16-04-2013, 15:25

Citaat door Yas_Mi_Ne:
En daarnaast, doen we tegenwoordig niet meer eten uit een bord?
Dat mag jij ook blijven doen, zeurkous.

16-04-2013, 15:26

Citaat door studente87:
Dat mag jij ook blijven doen, zeurkous.
Sorry Het ziet er lekker uit

16-04-2013, 15:28


Oké ik heb voor de topic een nieuw foto gemaakt.

16-04-2013, 15:28

Citaat door studente87:
Het zijn borrelpootjes.

Ik doe ze een uur in lauw water met citroen sap en zout. Vervolgens goed wassen en uit laten lekken.
Daarna in een kom doen met 5 eetlepels ketjap asin, 5 eetlepels ketjap manis en een flinke scheut chili saus. Dit minstens 2 uur laten intrekken in de koelkast.
Daarna in 40 a 45 minuten in de oven afbakken, met de saus die je hebt gemaakt. Om het kwartier draai je de borrelpootjes om zodat ze de saus overal goed opnemen.
heerlijk, dit recept ga ik onthouden

16-04-2013, 15:29
Maarrrrr, Yas_Mi_Ne jij moet beloven niet meer te zeuren.

Pagina's : [1] 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47