Bekijk volle/desktop versie : Flexkom Europe zoekt licentiehouders !



11-04-2013, 16:27
FlexKom smelt vier concepten samen in één bedrijf, namelijk E-commerce (E), Netwerken (N), Directe verkoop (D), en Franchising (F) en biedt u als particulier of als ondernemer de best mogelijke kansen en voordelen. Deze vier concepten vormen ook de FlexKom ENDF strategie, waarmee de totale Netwerk Marketing industrie compleet zal veranderen.

FlexKom biedt een e-commerce netwerk dat online winkelen, netwerk marketing en een business opportunity combineert. Het management van FlexKom bestaat uit een team van drie internationaal succesvolle professionals met tientallen jaren ervaring als ondernemer. De FlexKom Shop is een plaats waar consumenten dag dagelijkse producten kunnen kopen zoals huishoudelijke artikelen, producten voor de gezondheidszorg, gsm, reizen, persoonlijke verzorging, diversen, … en dit aan de laagste prijsgarantie.

Win-win voor iedereen

FlexKom is enorm gegroeid sinds de lancering op 2 Februari 2011. Eind Mei 2012 telde FlexKom ruim 32.000 distributeurs en meer dan één miljoen klanten. Het FlexKom model is zo ontworpen dat het voor iedereen een win-win situatie is. Klanten krijgen een gratis klantenkaart en grote kortingen op producten van hun keuze, en kleinhandelaars kunnen deelnemen aan een turn-key concept. Als vooruitziend bedrijf krijgt iedereen ook de mogelijkheid om een eigen business op te starten.

FlexKom heeft nu ook Europa in het vizier, waar in augustus 2012 FlexKom in België en Nederland werd gelanceerd en treft momenteel voorbereidingen voor de opening van zeven Europese landen. Tegen 2017 verwacht FlexKom met zijn ENDF strategie 40 landen te bereiken met meer dan 200 miljoen klanten.

Wij zoeken jou!

Flexkom is op zoek naar gemotiveerde mensen die mee willen werken aan dit concept. Je bepaalt zelf hoe veel je werkt en waar je dat doet. Er zijn hoge verdiensten en comissievergoedingen te verdienen. Leeftijd en opleiding zijn voor ons niet belangrijk.