Bekijk volle/desktop versie : '3-jarige Nana slachtoffer duiveluitdrijving'



11-04-2013, 14:43

Citaat:
'3-jarige Nana slachtoffer duiveluitdrijving'
Van onze verslaggever

AMSTERDAM - De 3-jarige Ghanese kleuter Nana die dinsdagavond laat na een val van de zesde verdieping van een flat in Amsterdam-Zuidoost overleed, is mogelijk slachtoffer geworden van een voodoo-ritueel. De politie doet uitgebreid onderzoek naar de hardnekkige geruchten over duiveluitdrijving.

Twee mannen (37 en 46 jaar) en een 27-jarige vrouw zitten in verband met de dood van de kleuter nog vast. Volgens een eerste verklaring zou de oudste verdachte het jongetje over de balustrade hebben gegooid.

"Iemand had 's nachts geroepen dat het kind slachtoffer was van een voodoo-ritueel en mogelijk door de duivel was bezeten. Dit zoeken we tot op de bodem uit", aldus de politie.

Flinke ruzie

Dominee John van de Ghanese baptistenkerk aan het Albert Luthuliplein in Amsterdam-Zuidoost zegt dat er tussen de man en vrouw een flinke ruzie zou hebben plaatsgevonden. „De man zou het kind in zijn armen gedrukt hebben gekregen en toen moet het fout zijn gegaan”, aldus de dominee. In het stadsdeel Zuidoost wonen zo’n 15.000 Ghanezen
De echte duivels zitten nu vast..

11-04-2013, 14:44


kk stomme idioten met hun domme bijgeloof

11-04-2013, 14:47

Citaat door Ultra_Neuroot:
kk stomme idioten met hun domme bijgeloof
Moge Allaah hen een passende straf geven In shaa Allaah! Verschrikkelijk is het!