Bekijk volle/desktop versie : Vijf Amerikanen gedood door bomaanslag in Afghanistan



07-04-2013, 00:13

Citaat door Pozerd:


In Afghanistan zijn vijf Amerikanen, onder wie drie militairen en een jonge vrouwelijke diplomaat, om het leven gekomen door een bomaanslag. Een Amerikaanse burger kwam eveneens om, terwijl vier andere Amerikaanse diplomaten gewond raakten. Een van hen is er ernstig aan toe, aldus het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken.
De diplomaten waren met Afghaanse regeringsfunctionarissen in de zuidelijke provincie Zabul in een militair konvooi onderweg naar een school in de stad Qalat om boeken uit te delen toen een autobom explodeerde.

De aanslag was op het moment dat de Amerikaanse generaal Martin Dempsey, de voorzitter van de gezamenlijke stafchefs van het Amerikaanse leger, een bezoek bracht aan het land. De Taliban hebben de verantwoordelijkheid voor de aanslag opgeëist.


http://www.hln.be/hln/nl/960/Buitenland/article/detail/1610046/2013/04/06/Vijf-Amerikanen-gedood-door-bomaanslag-in-Afghanistan.dhtml

Het zou jullie sieren indien jullie een aanslag tegen onschuldige burgers veroordelen in plaats van hier met z'n allen nu te komen juichen
.

07-04-2013, 01:23


Denken de Yankees na 12 jaar nou echt dat er wat te winnen valt?