Bekijk volle/desktop versie : Oh jij die jouw broeders aanvalt terwijl je de tirannen verdedigt!



04-04-2013, 22:29
Er is letterlijk nog nooit een groep in de geschiedenis van de Moslims geweest die zoveel namen en zoveel hokjes voor andere Moslims hebben bedacht die het niet met hun standpunten eens zijn. Er zou werkelijk een woordenboek voor moeten worden geschreven. Maar oh wee als jullie een koekje van jullie eigen bittere deeg gegeven wordt. Want als jullie een keer een benaming toe wordt geschreven en in een hokje worden geduwd zoals jullie dat bij andere doen, dan schreeuwen, huilen en klagen jullie bij iedereen dat dit verboden is en jullie onrecht wordt aangedaan. Dan zijn jullie net een klein kind dat bij mammie uithuilt omdat hij wordt gepest. Terwijl niemand daarentegen veilig is voor jullie tong en jullie beschuldigingen. Zoals het Marokkaanse gezegde luidt, drabni wa bka sbaqni wa shka.

En terwijl jullie allerlei besmeurende scheldnamen verzinnen voor iedereen, reserveren jullie de beste tittels daarentegen voor jullie zelf. Want tevens is er nog nooit een groep in de geschiedenis van de Moslims geweest die zoveel zelfverheerlijkende tittels aan zichzelf heeft toegeschreven. Hetzij “de geredde groep“, de “Ghurabaa” of de “Selefies“, en noem maar op aan allerlei zelfverheerlijkende tittels. En oh wee als we het daar niet mee eens zijn, want blijkbaar behoort het tot de fundamenten van de religie om dit als Moslim te erkennen.

Maar blijft er dan niemand gespaard voor jullie giftige tongen? Nee, laten we rechtvaardig blijven en jullie daar niet van beschuldigen. Want er wordt wel elk excuus verzonnen voor het onrecht, de tirannie en ongeloof van de tughaat die onze ummah verraden en onderdrukken, en onze landen leegroven en plunderen. Jullie hebben geen aya, geen hadeeth, geen athar, geen fatawa, geen mening, en geen argument over gelaten die jullie niet kunnen gebruiken in de verdediging van deze geliefde tirannen, alle mogelijke bewijzen worden dan uit de kast gehaald en bij elkaar gekneed.

Nee, het zijn slechts jullie zwakke broeders die om het minste met khawaaridj, innoveerders, takfiries en noem maar op worden bestempeld. Dan laten jullie geen enkele lage besmeurende tittel links liggen, en kunnen jullie geen enkel excuus bedenken. Het zijn slechts de tughaat die alle excuses verdienen. Jullie zijn er slechts altijd als eerst bij om deze tirannen vurig met hart en ziel te verdedigen en te beschermen, en niet wanneer jullie broeders aan worden gevallen. Sterker nog, jullie zijn zelf degene die deze aanvallen openen tegen hen. Jullie hebben geen Islamitische stichting, geen prediker en geen geleerde over gelaten, allen zijn slachtoffer geweest van jullie tongen.

Nou zullen jullie opperen dat jullie slechts waarschuwen voor de dwalingen en het kwaad van bepaalde groepen en individuen. Wel laten we omwille van het argument aannemen dat het zo is; waarom wordt er dan openlijk gewaarschuwd voor de dwalingen en het kwaad van deze mensen, en waarschuwen jullie nooit voor de dwalingen en het kwaad van de tirannen!? Steker nog, dit mag zelfs niet volgens jullie! En degene die voor de dwalingen van deze tirannen waarschuwt, wordt dan vervolgens zelf als dwalende bestempeld. Waarom is het verboden om de tirannen openlijk te bekritiseren, maar geldt hetzelfde niet voor de Moslims? Wat zijn dit voor idioot kromme maatstaven?

En terwijl jullie tong excuses en bewijzen verzamelt ter verdediging van de tirannen, getuigt en verzamelt jullie algehele lichaam bewijs tegen hen! Want onder welke heerschappij en regering leeft dit lichaam? Waar leeft dit lichaam en waar eet dit lichaam haar brood? Tussen de kufaar inderdaad en onder hun kufr wetten in het westen! Jullie, zoals de rest van de Moslims in het westen, zijn gevlucht voor het onrecht en de tirannie van deze leiders, en zijn de handen hier in het westen op komen steken bij de kufaar voor wat brood en wat menswaardigheid. Zaken die wij in onze landen helaas niet hebben kunnen vinden. Zelfs de ongelovige kufaar die geen deen noch millah hebben geven hun burgers en onderdanen deze rechten. Terwijl onze zogenaamde Moslim leiders dit niet doen, is dit niet de omgekeerde wereld? Terwijl koning Mohammed de zesde met zijn jetski aan het crossen is over de golven van Gibraltar, wagen de Marokkanen hun leven erin om Europa te bereiken voor wat brood en wat menswaardigheid.

Waarom doen jullie je woorden dan geen eer aan en gaan jullie niet onder hun heerschappij leven? Als de heerschappij van deze tirannen zo prijzenswaardig is, wat doen jullie hier dan onder de kufaar en hun kufr wetten? Als de tirannieke leiders in onze landen zo geweldig zijn, wat doen wij Moslims hier dan in deze vernederde toestand tussen deze verdorven kufaar? Is het niet vanwege hun tirannie en onrecht dat wij hierheen zijn gevlucht en in deze vernederde staat leven tussen de kufaar? Zijn zij niet degene aan wie wij deze vernedering te danken hebben? Want hebben wij onze geliefde thuislanden niet moeten achter laten vanwege hun corruptie en verdorvenheid? In zo een erge mate zelfs dat wij bij de kufaar aan zijn moeten komen kloppen voor een menswaardig bestaan. Omdat de tirannie en onrecht zich wijd heeft verspreid over al onze Islamitische landen, tashaabahat qoloobohum!

Het is verboden om welke vorm dan ook van kritiek te uiten over de tirannie en onrecht van deze tughaat, want dat is een fitna volgens jullie, en word zelfs gerekend tot khuroodj. Maar is het geen fitna dat wij massaal naar de landen van kufr zijn moeten vluchten en onder hun kufr wetten zijn komen leven omdat we niet in onze islamitische thuislanden kunnen leven vanwege de tirannie en onrecht van deze tughaat? Wat is nou een grotere fitna, de zogenaamde khuroodj tegen deze tughaat, of massaal vluchten naar diyar al-kufr? Wees eens eerlijk! Want als de Moslims zich niet uit mogen spreken tegen het onrecht van deze tirannen en hun rechten niet op mogen eisen, dan is de enige andere oplossing dat zij van deze onrecht en tirannie vluchten. Zoals over is geleverd van de Profeet is het verplicht te antwoorden wanneer je bij Allah wordt gevraagd, en in andere overleveringen wordt degene die niet beantwoord zelf vervloekt en behoort hij tot de slechtste mensen. Dus ik vraag jullie bij Allah, wat is een grotere fitna van de twee?

Dat jullie deze tirannen nog durven te beschermen nadat Allah kort geleden nog Zijn ayaat aan ons heeft laten zien in hen. Hebben jullie dan niet gezien wat het einde was van tirannen zoals Mubarak en al-Kadafi? Of zijn jullie dit alweer vergeten? Denken jullie nou dat deze tirannen door jullie beschermt kunnen worden tegen de toorn en straf van Allah?

Ik adviseer jullie om dit pad te verlaten, het is zo duidelijk als klare daglicht dat dit niet de correcte weg is. En als jullie dit pad niet wensen te verlaten, en blijven volharden in dit onrecht, dan vraag ik Allah jullie te doen opwekken en te verzamelen met deze tirannen. Want zoals de Profeet ons heeft overgeleverd zal de verzameling en opwekking in het hiernamaals zijn met degene die je liefhebt. Dus als jullie de tirannen uit liefde blijven verdedigen dan worden jullie inshaAllah met hen opgewekt, en als jullie je eigen Moslim broeders blijven aanvallen dan worden jullie inshaAllah ook van hen gedistantieerd in het hiernamaals. En moge eenieder die zich van de tirannieke tughaat en hun onrecht distantieert ook van hen gedistantieerd worden in het hiernamaals, en moge zij opgewekt en verzameld worden met de Moslims voor wie zij excuses verzinnen en verdedigen wanneer zij worden aangevallen.

Want dit is het verschil. De ene groep kan uit volle overtuiging Allah smeken hen met de Moslims op te wekken en te verzamelen voor wie zij het opnemen, verdedigen en steunen. Terwijl jullie Allah nooit en te nimmer zouden durven te smeken jullie op te wekken met de tirannen die jullie constant bij de eerste beste kans verdedigen. En dit is een duidelijk bewijs tegen jullie dat boven al die eindeloze verdraaiingen en misleidingen uitsteekt.

Zoals de Christenen van Najran deze mubahala niet aan durfden, durven jullie dit ook niet. Waarover Allah aan ons heeft geopenbaard: “En als zij met jou redetwisten hierover nadat de kennis tot u is gekomen, zeg dan: “Kom laat ons onze kinderen en uw kinderen en onze vrouwen en uw vrouwen en onszelf en julliezelf verzamelen, en laat ons daarna vurig bidden en de Vloek van Allah roepen over degene die liegen.” [Surat Ali-'Imraan, 61]

————————————————

Geschreven door jullie broeder Abu Khuzaymah

04-04-2013, 23:17


ben je shaakir zijn vrouw

04-04-2013, 23:31

Citaat door eshghamx:
ben je shaakir zijn vrouw
Nee

04-04-2013, 23:34

Citaat door Umm-Khuzaymah:
Nee
ow okee ik dacht dat hij dit stuk had geschreven, sterk stuk

05-04-2013, 00:05


Dit is helaas de realiteit...

05-04-2013, 00:15

Citaat door eshghamx:
ben je shaakir zijn vrouw