Bekijk volle/desktop versie : Pizza deeg



31-03-2013, 15:00
Geachte keukenprinsessen,

Wie o wie kan mij helpen aan een lekkere zachte pizza bodem recept. Niet te dik en niet te krokant.
Bij mij recept heb je zwarte randjes en een te harde pizza bodem, maakt niet uit wat de ovenstand is en hoe goed ik het oin de gaten houd.

Mijn dank is groot!!!

31-03-2013, 15:04


Niemand? please?

31-03-2013, 15:14
Niemand die mij kan help[en aan het recpet...

31-03-2013, 15:21
http://www.laurainthekitchen.com/all/episode.php?episodenumber=86

31-03-2013, 15:27


JE MOET PIZZADEEG 2 KEER LATEN RIJZEN EN VERSE GIST GEBRUIKEN.

halve kilo bloem
half gistblokje
zout
een goede scheut olijfolie
lauw water

Dan knedenje moet een elastisch deeg bekomen, dan laten rijzen en dan verdeel je het deeg in bolletjes dus in dit geval 2 bollen voor 2 pizza's en dan nog een keertje laten rijzen

31-03-2013, 15:32
Ik koop het deeg kant en klaar
Hoef het alleen uit te rollen

31-03-2013, 15:36

Citaat door RoodWit:
Ik koop het deeg kant en klaar
Hoef het alleen uit te rollen



ja ik ook lekker makkelijk

31-03-2013, 16:12

Citaat door yahomri:
JE MOET PIZZADEEG 2 KEER LATEN RIJZEN EN VERSE GIST GEBRUIKEN.

halve kilo bloem
half gistblokje
zout
een goede scheut olijfolie
lauw water

Dan knedenje moet een elastisch deeg bekomen, dan laten rijzen en dan verdeel je het deeg in bolletjes dus in dit geval 2 bollen voor 2 pizza's en dan nog een keertje laten rijzen
Precies zo doe ik het ook alleen ik kneed het met beetje warme melk ipv water. EN dan als je deeg uitrolt (ik maak gewoon plat met mijn handen en niet met deegrol) dan prik je met een vork paar keer in je pizza voor je hem gaat vullen.

Voila...besa7a wa ra7a