Bekijk volle/desktop versie : Marokkaanse gemeenteraadslid Mohammed Chahim beschoten



15-03-2013, 17:34
Helmonds raadslid Mohammed Chahim beschoten met luchtbuks



HELMOND - Raadslid Mohammed Chahim uit Helmond is vrijdagmiddag beschoten met een luchtbuks. Hij werd geraakt in zijn kin, waar de kogel bleef zitten. In totaal werden er drie schoten in Chahim's richting afgevuurd door een nog onbekende dader.

Twee kogels kwamen in het glas terecht, eentje in zijn gezicht. Chahim denkt niet dat het een bewuste aanslag op hem was, maar zeker weten doet hij dat niet.

Middaggebed
De schietpartij vond rond twee uur 's middags plaats in het centrum van Helmond, op de hoek van de Heistraat en de Pistoriusstraat. Het PvdA-raadslid was net bij het middaggebed in de moskee geweest.

Op Twitter noemt Chahim de schutter 'een of andere beul'. De politie doet onderzoek naar de schietpartij, maar heeft nog geen verdachte op het oog.

Behandeld door huisarts
Na de schietpartij is Chahim naar de huisartsenpost In Helmond bij de Ameideflat gegaan, om te worden behandeld aan zijn wond.



http://www.omroepbrabant.nl/?news/190246832/Helmonds+raadslid+Mohammed+Chahim+beschoten+met+lu chtbuks.aspx

15-03-2013, 18:19


Het Helmondse gemeenteraadslid Mohammed Chahim is vrijdagmiddag beschoten met een luchtbuks,





De PvdA'er werd geraakt in zijn kin, laat hij op Twitter weten. Hij denkt een 'toevallig slachtoffer' te zijn. De PvdA'er twitterde een foto waarop het kogeltje in zijn kin te zien is. Volgens de PvdA'er vallen de verwondingen wel mee. "Maar wat een idioot zeg. Schieten op mensen. Had zo mijn oog kunnen zijn."

De nog onbekende schutter vuurde volgens het raadslid zeker drie kogels in zijn richting, waarvan er twee misten. Chahim denkt vanuit een flatgebouw te zijn beschoten. Hij heeft aangifte gedaan.

15-03-2013, 19:50
Was het een pvv lid dan was het vast een terrorist. Ben blij dat hij niets heeft


16-03-2013, 16:01
Waarschijnlijk is de dader PVV-er.