Bekijk volle/desktop versie : OPEN DAG MOSKEE Sittard 24 maart 2013



06-03-2013, 20:25
OPEN DAG MOSKEE Sittard 24 maart 2013
Open dag Moskee Sittard! Leuke Middag, met rondleidingen, presentaties, lezingen, Islam boekverkoop, islam kledingverkoop, springkussens, suikerspin, hindernisbaan, opblaasbaar doel, heel veel lekkere hapjes en drankjes, WEES ERBIJ!!!

Moskee El Mohsinine en haar leden willen u van harte uitnodigen voor onze eerste Open Dag op zondag 24 maart 2013 vanaf 10 uur.

Deze dag staat in het teken van samenleven en elkaar leren kennen in Sittard maar ook de verdere omgeving. Het onderhouden van goede contacten met onze buren is heel erg belangrijk in de islam en het is een verplichting voor iedere moslim om zijn buren goed te behandelen.

Er is de afgelopen jaren veel gezegd en geschreven over de islam en moslims en daarom vinden wij het tijd om onszelf en de ware islam te presenteren. Het belooft een gezellige dag te worden waar u een kijkje kunt komen nemen in de Moskee en kunt deelnemen aan een rondleiding, daarnaast organiseren wij leuke activiteiten voor de kinderen, verkoop van multi-culti spulletjes en is er gelegenheid om een lekker hapje en drankje te nuttigen.

Iedereen is welkom en wij kijken er ontzettend naar uit om u te mogen ontvangen op deze dag!

Kijk voor meer informatie op http://www.elmohsinine.nl | http://www.facebook.com/moskeesittard
Voor vragen kunt u mailen naar info@elmohsinine.nl

Wa salam Bestuur Moskee El-Mohsinine

Gratis Entreee! ZIe poster: http://imageshack.us/photo/my-images/703/marokkonl.jpg/
Locatie: Paulus Potterstraat 2, 6137 TM Sittard