Bekijk volle/desktop versie : Oke, ik krijg speciale familie op bezoek binnenkort...(keuken)hellup



Pagina's : [1] 2 3 4 5

17-02-2013, 15:12
Uit het buitenland helemaal.

En nu is het zo, elke keer als ik bij hun ga, gaan ze allerlei bladerdeegcake-en taartoestanden met amandelen maken.

Hele visschotels. Echt vanalles.

Ik persoonlijk hou niet zo van die...barokstijl (moet voor mij allemaal ook niet, maar wel attent natuurlijk), maar ik dacht voor een keer laat ik ook eens een keer wat uitbundiger zijn en wat doen met bladerdeeg en schotels vis (ook al maak ik wss een fool van mezelf, want zij zijn natuurlijk allang specialist hierin :jammer

Dus ja, waar begin ik?

Lieve dames die willen helpen?

17-02-2013, 15:19


Wilde je sterkte toewensen. Als het mag? Oke als upje dan?

Nee ik meen het.

17-02-2013, 15:22
Haha, sterkte! (lol)

Ik kan wel koken he maar ik doe niet extravagant. Gewoon standaard dingen.

Maar ja, dan denk ik, elke keer standaard, ik zou niet willen dat men gaat denken dat ik op de centen kijk.

Alsnog bedankt.

17-02-2013, 15:22
met hoevelen komen ze.

Ik zou geen moeite doen om allerlei toestanden als bladerdeeg te maken enzo. ALS je iets met deeg wil doen, doe dan visbastila ofzo. En kip uit de oven erbij.

17-02-2013, 15:23


Maak Marokkaanse pannenkoeken met honing en lmesmmen en zelfgemaakte marmer cake daarbij koffie en ne3ne3 thee.

Daarna 2 gangenmenu, eerst een grote feestsalade incl. vis. Daarna een grote visbastilla

Eindigt met een ijstaart met veel fruit.

17-02-2013, 15:24
probeer het anders met je ma of iemand, werk ze dan de deur uit....en de credits zijn voor jou
snel en makelijk.

17-02-2013, 15:25

Citaat door verhaalmaakster:
Maak Marokkaanse pannenkoeken met honing en lmesmmen en zelfgemaakte marmer cake daarbij koffie en ne3ne3 thee.

Daarna 2 gangenmenu, eerst een grote feestsalade incl. vis. Daarna een grote visbastilla

Eindigt met een ijstaart met veel fruit.
Oh nee nee Die pannenkoeken en msemmen is zo 1960 (als je vergelijkt met de dingen die zij allemaal uit de keuken toveren).

Visbastilla gaat wss te voorspelbaar zijn.

Ijstaart is wel een goeie, die neem ik mee. Thanx.

17-02-2013, 15:26

Citaat door vaseline00:
probeer het anders met je ma of iemand, werk ze dan de deur uit....en de credits zijn voor jou
snel en makelijk.
Nee, joh ik wil het zelf ook kunnen.

17-02-2013, 15:27

Citaat door Romaissa1707:
met hoevelen komen ze.

Ik zou geen moeite doen om allerlei toestanden als bladerdeeg te maken enzo. ALS je iets met deeg wil doen, doe dan visbastila ofzo. En kip uit de oven erbij.
Maar zij doen toch ook moeite voor mij

17-02-2013, 15:28

Citaat door Sharpy:
Oh nee nee Die pannenkoeken en msemmen is zo 1960 (als je vergelijkt met de dingen die zij allemaal uit de keuken toveren).

Visbastilla gaat wss te voorspelbaar zijn.

Ijstaart is wel een goeie, die neem ik mee. Thanx.
Ja ik ben nogal oubollig, je kan ook bladerdeeg bakken in olie en daarna in honing droppen en dan afmaken met nootjes ofzo. Of bladerdeeg afbakken in de oven en met pudding vullen en daarop wat gesneden fruit...

Ja visbastilla doet iedereen hihi... Uh misschien vlees in de oven ofzo

17-02-2013, 15:28

Citaat door Sharpy:
Nee, joh ik wil het zelf ook kunnen.
hoe lang blijven ze dan is het een kwestie van een paar dagen? gewoon voor de menu opstelling

17-02-2013, 15:29
Word jouw hand gevraagd

17-02-2013, 15:31



Citaat door Sharpy:
Maar zij doen toch ook moeite voor mij
Als je mamita en harira maakt alleen al doe je moeite voor ze. Ik weet niet met hoevelen ze thuis zijn. Maar jij bent alleen thuis als enige vrouw neem ik aan. Hun alleen al ontvangen is een moeite. Tis maar hoe je het definieert.

17-02-2013, 15:32

Citaat door vaseline00:
hoe lang blijven ze dan is het een kwestie van een paar dagen? gewoon voor de menu opstelling
Een paar dagen gewoon. Is gewoon een klein gezinnetje, geen hele familie achternichten en neven

17-02-2013, 15:32
doe gourmetten voor ze mogen ze zelf hun eten bakken
je kan een feestsalade doen vooraf daarna spare ribs uit de oven mooi gepresenteerd op een bord die je met deco sla decoreerd
daarbij kan je dsoort charmila erbij serveren zodat ze toch wat van een saus hebben erbij
misschien daarna seffa ofzo of een toetje die je in mooie glazen doet
bij de thee kun je die zoete burek doen van zahira bladerdeeg gevuld met kip/vis of gehakt
een lekkere cake van die mini gebakjes ofzo

Pagina's : [1] 2 3 4 5