Bekijk volle/desktop versie : Geheime dienst VS onderzoekt hack mail familie Bush



10-02-2013, 06:13
De Secret Service doet onderzoek naar de hack van mailboxen van gezinsleden van de ex-presidenten Bush. Daardoor lekte onder meer een geschilderd naaktportret van George W. Bush uit.


De e-mailaccounts van de twee voormalig presidenten George W. Bush en George H.W. Bush zijn gehackt. Privé-foto's zijn gepubliceerd op de site Smoking Gun, die meldt dat een hacker genaamd Guccifer de foto's uit de mailboxen van de Bush-familie heeft gehaald en ze online heeft gezet. De Ameriaanse Secret Service doet nu onderzoek naar de hack, meldt Reuters.

Naaktportret

Gevoelige informatie is uitgelekt, waaronder correspondentie, adressen, telefoonnummers en enkele foto's, waarvan de meest opmerkelijke een geschilderd zelfportret van George W. Bush die in de douche staat is. Ook diens vader George H.W. Bush, die onlangs wegens bronchitis wekenlang in het ziekenhuis lag, is op een van de gestolen kiekjes te zien. De 88-jarige ex-president poseert met Bill Clinton, eveneens oud-president.

Volgens The Smoking Gun heeft de hacker zes e-mailaccounts gekraakt, waaronder die van dochter Dorothy van George H.W. Bush. De US Secret Service onderzoekt ook of de e-mail van de ex-presidenten zelf is gehackt
http://webwereld.nl/nieuws/113342/geheime-dienst-vs-onderzoekt-hack-mail-familie-bush.html

10-02-2013, 06:26


Dat heeft marokko.nl lid Redactie gedaan