Bekijk volle/desktop versie : 'Spelers Real: Mourinho eruit óf wij eruit'



24-01-2013, 20:14
Het is hommeles bij Real Madrid. Twee bepalende spelers, doelman Iker Casillas en verdediger Sergio Ramos, hebben het bestuur van de club het mes op de keel gezet. Dat schrijven Spaanse media donderdag.

Het tweetal zou het Real-bestuur te kennen hebben gegeven dat het komende zomer een lastige keuze moet maken. Of trainer José Mourinho vertrekt, óf enkele spelers laten de Spaanse hoofdstad achter zich. Casillas en Ramos bespraken afgelopen week tijdens een lunch met bestuurders Florentino Perez en José Angel Sanchez de huidige gang van zaken bij de club.

Marca weet dat de twee clubiconen Real voor het blok zetten. Als Mourinho komende zomer niet vertrekt bij de Koninklijke zullen verschillende bepalende spelers dat wél doen. De Portugese trainer ligt dit seizoen met regelmaat overhoop met zijn selectie. Voor de voetballers van Real Madrid is de maat nu vol.

Breekpunt volgens de krant was het laatste duel van het kalenderjaar 2012. Real verloor op bezoek bij Málaga, terwijl Mourinho besloot in die wedstrijd Casillas te passeren. Mourinho zou zijn spelers hebben buitengesloten en op een andere wijze met hen omgaan. In de ogen van de Portugees is de relatie tussen de spelersgroep en technische staf vertroebeld.