Bekijk volle/desktop versie : Mode & Uiterlijk 30 jan 2013 Benefietgala Share a Smile met oa een veiling vol musthaves!



23-01-2013, 12:40
Benefietgala Share a Smile[/SIZE]

[SIZE=2]SMN Jong presenteert op 30 januari Benefietgala Share a Smile. Share a Smile zet zich in voor kansarme kinderen in Marokko, door hun te voorzien van schoolspullen en winterkleding. Deze zijn vaak duur, waardoor ouders hun kinderen liever thuis houden. Op deze manier stimuleert Share a Smile ouders om hun kinderen toch naar school te sturen.

SMN Jong staat volledig achter de bevordering van onderwijs en wil met het benefiet Share a Smile ondersteunen, maar vooral jongeren maatschappelijk bewust maken en inspireren om ook initiatieven te nemen, waar dan ook. Houd voor het programma onze website in de gaten of volg ons op Facebook.

Koop snel jouw kaartje en kom genieten van een top avond met onder andere: Hasib Moukaddim (directeur SMN) en de genomineerde rolmodellen voor de SMN Jong Rolmodel Award 2013. Ontmoet HODA Magazine op de rode loper en geniet van zangoptredens van[B] Malika El Abdellaoui en Samira Dainan (begeleid door Jan Wouter Oostenrijk) en een super leuke veiling waarvan de opbrengst in zijn geheel naar stichting Share a Smile gaat. Yassine Boukadid (Jbilo) vermaakt ons met zijn theeshow en traiteur Arabia verzorgt een heerlijk driegangen diner. Luister naar gedichten van Derek Otte en Karima El Filali en train je lachspieren tijdens comedy optredens van de talentvolle Mohamed Elkhamsi en Youssef El Mousaoui. Kijk je ogen uit tijdens de fashion show en stem ook tijdens de avond nog op jouw favoriete rolmodel voor 2013. DJ Hiba sluit de avond af met een spetterende afterparty.

Hostst van de avond: Malika Chtatou & Hatim Filali

Kaarten

- All-in €35,- | Inclusief driegangen-diner verzorgd door Traiteur Arabia. Let op: beperkte plaatsen!
- Regulier €15,- | exclusief hapjes & drankjes.
- Regulier aan deur €17,50. [/B]

http://www.smn.nl/163-onder-de-aandacht-jong/990-aanmelden-benefietgala