Denk zelf dat je deze bedoelt?
1 pak yufka (een soort filodeeg)
fetakaas, 2 rondjes
spinazie
pittige paprikapoeder
1 a 2 uien
Je kan spinazie gewassen bij de AH halen, dan hoef je het alleen iets fijner te snijden. De spinazie heel eventjes koken, als het water kookt, na 2 minuten de spinazie afgieten, anders houd je niks meer ervan over.
Een uitje aanfruiten met wat olijfolie, daarbij doe je je spinazie en pittige paprikapoeder.
Laat je mengsel afkoelen en ga je nu 1 of 2 kaasrondjes brokkelen en er doorheen mengen. De kaas hoeft niet helemaal fijn, het gaat toch smelten.
Oke! Maak van dit lijstje een mengsel.
2 kopjes yoghurt
1 kopje olie
half zakje bakpoeder
2 eieren
Pak een diepe ovenschaal, en vet deze in. Het liefst met roomboter. Pak 1 vel "yufka" en leg deze ook in de schaal, nu doe je er wat saus overheen (van dat mixje wat je net hebt gemaakt). Op de tweede vel doe je ook wat saus over de vel heen en je spinazie-kaas mengsel. Dan komt de derde vel erop die maak je weer net met je saus.
In de oven op 180 graden ongeveer 45 minuten.