Advertentie: bereik met Marokko.nl vrijwel alle Marokkaanse jongeren


Bekijk volle/desktop versie : Marokkaanse kledingwinkel in Den HaagLZN
31-12-2004, 17:19


Salaam oualaikoum, Ik vraag me af of de bezoekers van Islaam-onlinel behoefte hebben om een Marokkaanse kledingwinkel te bezoeken. Graag wil ik van jullie weten wat jullie wel of niet willen kopen en wat jullie wel leuk of niet leuk lijkt qua kledingsoort (takchika's, joubadour's, jellaba's e.d.) Wat vinden jullie van het idee dat er een kledingwinkel in Den Haag zal wordt geopend, incha Allah? Ik stel jullie reactie zeer op prijs. Wa alaikoum assalaam,.

nour_el_houda!
01-01-2005, 00:22
Salaam, Ikzelf kom ook uit den haag en het lijkt me inderdaad wel een leuk idee. Je hebt nu ook al winkels hier die soortgelijke kleding verkopen maar meestal zijn die jurken wat ouderwets of soms te prijzig. Ikzelf zou dan het liefst takshayet en jellabat willen kopen volgens de laatse mode natuurlijk. Maar ik wens je in ieder geval veel succes mocht het er ooit van komen... wa aleikoum assalaam

sidiahmed
06-01-2005, 19:06
salam mocht je leveranciers zoeken voor dat soort kledij. ik ben een groot en klein handelaar (vooral groot) in deze materie. mocht je geïntrersseerd zijn hoor ik het wel van je.