Bekijk volle/desktop versie : Braziliaanse tiener verkoopt maagdelijkheid voor zieke moeder



03-01-2013, 21:59
[video=youtube;5u7uQh_GPh8]http://www.youtube.com/watch?v=5u7uQh_GPh8&feature=player_embedded[/video]

Een Braziliaanse tiener biedt haar maagdelijkheid te koop aan om zo haar zieke moeder uit de nood te helpen. Rebecca Bernardo ziet naar eigen zeggen geen andere uitweg meer. Het YouTubefilmpje, dat in november online geplaatst werd, is inmiddels al meer dan 300.000 keer bekeken.

'Beter werk zoeken'
De moeder, die met een hartaanval te kampen kreeg, ziet de actie van haar dochter met lede ogen aan. 'Ze kan beter werk zoeken in plaats van zichzelf te prostitueren', zei ze. Bernardo heeft tot nu toe drie aanbiedingen gekregen, de hoogste bedraagt omgerekend 27.000 euro.

Bij nader inzien is het Bernardo echter niet alleen om het lot van haar moeder te doen. Een Braziliaans tv-netwerk gooide immers het voorstel op tafel om de medische kosten te betalen, op voorwaarde dat ze de veiling af zou blazen. Daarop antwoordde de achttienjarige meid dat ze genoeg geld wil om haar ma te verzorgen én een nieuw leven in een andere stad op te bouwen. Hoeveel ze dan precies op het oog heeft, wilde ze niet kwijt.

http://www.ad.nl/ad/nl/1013/Buitenland/article/detail/3371802/2013/01/03/Tiener-verkoopt-maagdelijkheid-voor-zieke-moeder.dhtml

03-01-2013, 23:37


in het westen verliezen ze hun maagdelijkheid in een dronken bui aan een bierbuik waar ze het gezicht niet eens meer kunnen herkennen, hoezo is dit zo erg.

03-01-2013, 23:59
Ach, ik keur dit niet goed maar in het vrije westen geven ze hun maagdelijkheid al weg omdat het een schande is om maagd te blijven. Dus waarom niet er geld voor vragen om je moeder te helpen? Klinkt eerder als een slim westerse en lucratieve oplossing.