Bekijk volle/desktop versie : Narsingh zet na blessure streep door rest van seizoen



01-01-2013, 17:26
Luciano Narsingh komt de rest van dit seizoen niet meer in actie voor PSV. Een knieblessure, opgelopen in de wedstrijd tegen NAC Breda, maakt een einde aan zijn bijdragen voor deze jaargang. De vleugelaanvaller kwam in de zomermaanden over van sc Heerenveen en speelde tot de winterstop achttien wedstrijden voor zijn nieuwe club: hij scoorde zesmaal en gaf vijf assists.
De 22-jarige Narsingh meldde het nieuws dinsdag zelf via zijn Instagram-account. De aanvaller kende een prima eerste helft van het seizoen, al lukte het hem niet wekelijks een basisplaats vast te houden. Dick Advocaat deed in de eerste weken afwisselend een beroep op hem als starter en invaller; vanaf november werd Narsingh constanter basisspeler. In de laatste wedstrijd voor de winterstop ging het echter mis.
Narsingh, die één doelpunt meepakte tegen NAC, moest er een kwartier voor het einde af met een pijnlijke knie. Hij liep de blessure al in de eerste helft van de wedstrijd op, maar bleef doorspelen. Onderzoek zou nu hebben uitgewezen dat de zesvoudig Oranje-international zijn voorste kruisband heeft afgescheurd. Daarmee is zijn seizoen nu al ten einde gekomen.
PSV
PSV zelf meldt in de middag dat het nog geen prognose kan geven over de absentie van Narsingh. "De medische staf van PSV meldt dat later in de week besloten wordt hoe de blessure zal worden behandeld en dan zal ook de herstelduur duidelijk zijn. Er is een verdenking op een voorste kruisband en meniscusletsel", luidt het bericht dat de Eindhovense club heeft uit doen gaan.


vz

01-01-2013, 17:48


Nu gaan ze nog erger huilen dat labyad weg is

01-01-2013, 17:52
mertens - matavz - lens


niets aan het handje nog

01-01-2013, 20:24
Lens/Depay---Matavz--Mertens/Depay