Bekijk volle/desktop versie : ‘AC Milan biedt Stekelenburg uitweg uit situatie in Rome’



24-12-2012, 12:33
Volgens Sky Italia richt AC Milan het vizier op Oranje-doelman Maarten Stekelenburg. De Milanezen hebben op dit moment Marco Amelia onder de lat staan en daarnaast de beschikking over Christian Abbiati. Het contract van laatstgenoemde loopt echter ten einde en Milan staat weigerachtig tegenover een verlenging daarvan. Stekelenburg zou kunnen worden aangetrokken om de concurrentie met Amelia aan te gaan.

Stekelenburg zit zelf in een lastig parket bij AS Roma. De dertigjarige Haarlemmer maakte vorig jaar zomer de overstap van Ajax naar de Romeinen en keepte in zijn eerste seizoen 29 wedstrijden. Hij kreeg echter wel tweemaal rood in de Serie A en maakte in niet al zijn wedstrijden een even sterke indruk. Ook dit seizoen kan Steek niet rekenen op het onvoorwaardelijke vertrouwen van zijn coach.

Zdenek Zeman geeft de laatste wedstrijden het vertrouwen aan de Uruguayaan Mauro Goicoechea en die maakte zaterdag nog zeer veel indruk in de kraker tegen Milan. Hij kreeg weliswaar twee tegengoals te verduren, maar de kans lijkt klein dat Zeman hem snel weer op de bank zet ten faveure van Stekelenburg. De Oranje-keeper ligt nog tot medio 2015 vast in Italië en werd eerder gelinkt aan Fulham.

24-12-2012, 12:34


Wayo klesshhh...invasie van ex-ajacieden bij Milan..Nigel de Jong, Urby en nu misschien Steekkie

24-12-2012, 12:50
Milan fans hebben grotere zorgen aan hun hoofd .. Stekelenburg mehh

24-12-2012, 12:52
Hij is een prima keeper..kan milan wel gebruiken.

24-12-2012, 14:11


past wel in het beeld van milan, de overeenkomst tussen milan en stekelenburg is drama