Bekijk volle/desktop versie : Dit is toch te gek voor woorden,Arme kind!



17-12-2012, 02:22
Ouders bieden dochter (8) aan bij viespeuk voor misbruik

Een meisje van 8 is door haar ouders te koop aangeboden voor seks.

De politie greep woensdag in voordat het kind ten prooi zou vallen aan een 32-jarige man uit Heusden. Het meisje is op een veilige locatie ondergebracht. Dat bevestigt het Openbaar Ministerie na berichtgeving in het AD.
De politie kreeg op 12 mei een tip van een familielid van de ouders. Die had op hun laptop een mailwisseling gezien tussen het echtpaar en de verdachte. Daarin werd overlegd over de prijs die moest worden betaald voor seks met het kind. Ook werden er foto's uitgewisseld, ook van het kind.

Een dag later werden de ouders opgepakt. Ze zitten al vier weken vast, maar de aanhoudingen werden in het belang van het onderzoek stilgehouden. De 44-jarige man en de 43-jarige vrouw worden verdacht van het bevorderen van seks met een minderjarige, mensenhandel en het vervaardigen en verspreiden van kinderporno.

Het onderzoek naar de zaak is nog in volle gang. Het OM wil nog niet zeggen of er ook door andere 'afnemers' interesse is getoond in het kind en of de ouders nog meer kinderen hebben

17-12-2012, 02:25


Ow dit is oud nieuws, van een tijdje terug dit jaar.

Blijft natuurlijk misselijkmakend, walgelijk en ziek.

17-12-2012, 02:45
Indd oud nieuws, maar bah wat een ouders!