Bekijk volle/desktop versie : Belangerijk informatie



15-12-2012, 12:38
Hallo allemaal,
Als je je gezondheid belangrijk vind neem dan de tijd om dit allemaal te lezen

Wat we allemaal eten is niet goed. In de meeste eten zitten giftige stoffen die we dagelijks eten. Ze worden vermeld als E-nummer of schuilnamen.

In Nederland is dat toegestaan dat er giftige stoffen word toegevoegd om smaak kleur enzovoort beter te maken.Maar veel mensen weten niet wat ze na binnen werken. Meeste stoffen zijn gewoon Kankerverwekkend, hersenen worden aangetast, je raakt ontvruchtbaar, nier- en hart aandoening, longtumoren, darmziektes, astma aanvallen, maagstoornis urinestoornis, slapeloosheid, misselijkheid, hyperactief, lage bloeddruk, niet goed groeien en zo heb je nog veel meer ziektes die je kan krijgen door die giftige stoffen. Vroeger was alles anders. Toen werd alles vers gekookt en gemaakt door onze moeders en oma's, maar nu heb je kant en klare maaltijden die niet vers zijn vol met giftige stoffen die binnen 15 min in magnetron klaar is gemaakt.

De gevaarlijkste stoffen van alle gevaarlijke stoffen zijn: E951 schuilnaam van die E-nummer is aspartaam, E621 schuilnaam is mononatriumglutamaat

Omdat er zogenaamd geen bewijzen zijn dat je die ziektes kan krijgen, wil Nederland die giftige stoffen niet verbieden, maar er zijn echt wel bewijzen. Is sommige landen zijn zelfs sommige gifstoffen in eten verboden.

Ook kunnen de toekomstige baby's geboren worden met een van die ziektes, omdat je eten eet met giftige stoffen.
Ik zelf heb veel mensen kunnen vertellen over dit soort eten, die nu ook hun eten hebben veranderd. Je kan gezond eten door biologische eten te kopen. Ik heb een boekje maand geleden besteld waar alle E-nummers instaat en wat goed en slecht is er staat ook achter elke E-nummer wat voor ziektes je kan krijgen. Je hebt ook gewone eten zonder die gevaarlijke E-nummers.

De titel van het boekje "wat zit er in uw eten". Je kan bestellen bij http://www.bol.com of bij de boekhandel De Slegte (boekje € 9,50)