Bekijk volle/desktop versie : Speciaal verdrag Marokko-Nederland in werking



Pagina's : [1] 2

13-12-2012, 13:58
Het Rechtshulpverdrag tussen Marokko en Nederland is sinds 1 december in werking.



Op 20 september 2010 hebben de twee landen afgesproken om elkaar bij te staan betreffende rechtshulp in strafzaken. Het Verdrag is nu, enkele jaren later, in werking. Het Verdrag faciliteert onder andere de samenwerking en bevat afspraken over met name de opsporing en vervolging van personen die iets strafbaars hebben gepleegd, zo meldt het ministerie van Buitenlandse Zaken.

Marokko en Nederland vragen al langer elkaars hulp maar met het nieuwe Verdrag zal de samenwerking beter worden. Het ministerie is ervan overtuigd dat de nieuwe afspraken een absolute meerwaarde zijn. Elk jaar vragen de landen honderden verzoeken tot vervolging. Het gaat dan vooral om drugshandel, geweldsdelicten, terrorisme en witwasserij.

Daarnaast is verdrag is een uitdrukking van de wil tot samenwerking. Deze is niet alleen van belang op regeringsniveau, maar ook voor elke officier van justitie en rechter-commissaris in beide landen. Een goed voorbeeld van de samenwerking is de zaak Mientjes die in Nederland vermoord werden waarna de dader naar Marokko vluchtte.

13-12-2012, 15:25


Marokko is goed in het heropvoeden van al die figuren die door hun criminele acties de naam van Marokko en Marokkanen besmeuren. Als iemand echt iets slechts heeft gedaan mag hij/zij lekker gestraft worden en heb ik daar geen medelijden mee.


13-12-2012, 16:43
Ik ben ook voor dit verdrag, en Nederland mag van mij keiharde afspraken maken met de MMD (Marokkaanse Martel Dienst) om het tuig dat het verziekt voor de rest daar op flesjes te laten zitten.



13-12-2012, 19:58
tegen deze wet justitie in europa is heel erg goed in zwart spraak/valsheid in geschrifte/meineden en daardoor valselijke bewijs verzamelt tegen: onschuldige mensen en onschuldige kinderen.dit gaat te ver laat god en de hemelen daar van daar over beslissen.De dalna prologica psychiatrische nieuws bestaan, welke bevat:
dat de dalna prologica psychiatrie van het bestaans regence omringend de elke omniversums bestaans regences aan het testen zijnd of personen ziek/zwaar geestelijk gestoord/krankzinnig zijnd/schizofreen zijnd /misdadig zullend zijnd tot het niet te doen : aanmelden ,aangeven,bestrijden,arresteren,vermelden,afstraff en,afwijzen ,de misdaad en of misdaden , en of diefstallen,en of drugs bestaan, en of criminele activiteiten, bespioneren het de dalna prologica psychiatrie bestaan ,en of het stelen zijne vrouwe , en of het stelen zijne kinderen, en of het stelen van zijne producten, en of het stelen zijne eigendommen,en of het stelen zijne beroepen,en of het verhandellen de mensen,en of het verkopen de vrouwe,en of het plegen van meineden, en of het dicteren van mensen en kinderen, en of het plegen van ontkennen de feitelijke feiten, en of het plegen van valselijke aangiftes, en of het plegen van moord op mensen en kinderen, en of het verstoren de openbare vrede,en of het gijzellen en ontvoeren en onderdrukken en bedreigen en ontkennen voor mensen en of voor naties dit genoemde prologica psychiatrische nieuws bestaan van het bestaans regence .
(elke dombo weet waarom het genoemde nieuws bestaan niet word bekkend gemaakt live aan de elke natie dit zo dat de misdaden niet worden aangemeld en niet worden afgewezen en niet worden bestreden en niet worden gezien en niet worden gearresteerd en niet worden afgestraft,en zodat mensen en naties en kinderen in het blinde zullend blijven leven en zullend in het blinde blijven eren de scheinheiligen welke beweren wettig rechtsgeldig te zijn maar toch ontkennen het genoemde nieuws bestaan bekkend te maken aan de elke natie in de originele status wegens het feit dat de scheinheiligen eenzijdig willend blijven leven naar de zinnen van de nazie systemen en willend blijven geeerd zijnd als wettigen rechtgeldigen door mensen naties en kinderen dit eenzijdig in plaats het de neutralisatie bestaan des het de genoemde nieuws en de feitelijke originaliteits bestaan er van dit sinds 1979 live in het geheim en live in het openbaar dit mocht ik niet veraden. ( ik persoonlijk en de mijne originele ik persoonlijk zullend nooit aanmeldingen en of aangiftes en of beschuldigingen geloven voor dat het de genoemde nieuws live is bekkend gemaakt aan de elke natie in de originele status zo als staat te lezen hierbij dezes.)




13-12-2012, 21:59



Citaat door chocolaatje_28:
loze wetgeving..immers marokko levert geen onderdanen uit

Dat is het leuke aan deze wet.
Nederlandse regering zal een hufter liever in Marokko veroordeeld en gevangen zien.
Mocro-Nederlanders zullen dus een grote kans hebben zich in Marokko te moeten verdedigen voor delicten die ze hier gepleegd hebben en de straf mogen ze in Marokko uitzitten.

Het is een win-win situatie aangezien Nederlandse bewijslast kwalitatief vele malen hoger is dan wat Marokkaanse rechter gewend zijn, als ook dat de straffen in Marokko veel hoger zijn en Nederland maakt geen kosten om iemand in detentie te houden.

Uiteindelijk mag Marokko als "dank" alle roerende- en onroerende zaken van iemand die veroordeeld gaat worden in Marokko houden.

Met miljarden begrotingstekort zal dit een nieuwe lucratieve inkomsten bron zijn voor Marokko.

14-12-2012, 07:34
Marokko zwaar naar de klote als ze wet gaan invoeren dan zijn ze echt ballendragers van nl


14-12-2012, 08:29

Citaat door Skandia:
Marokko zwaar naar de klote als ze wet gaan invoeren dan zijn ze echt ballendragers van nl

Want een misdadiger moet zijn straf maar ontlopen als hij/zij de benen neemt naar marokko???

14-12-2012, 09:14
een heel goede Wet , dus alle mockrotuig dat op vacantie gaat ik zou maar heel veel over je schouder kijken .

14-12-2012, 09:44
Geen probleem mee als dat betekent uitschot van de straat houden!!


Pagina's : [1] 2