Bekijk volle/desktop versie : Letselschade? Ongeval?



11-12-2012, 21:25
Heeft u letselschade opgelopen tijden het werken? Bent u slachtoffer geworden van een verkeersongeval?

Een ongeluk in de bus? Of bent u op een andere wijze letselschade opgelopen en denkt u dat iemand anders daar verantwoordelijk voor is? Dan bent u bij Elfi Letselschade & Avdies aan het juiste adres, want wij kunnen u verder helpen!

Elfi is een jonge multiculturele organisatie, met deskundigen die veel ervaring hebben opgedaan in de praktijk van letselschade en interculturele communicatie. Wij bieden een optimale begeleiding bij het verhalen van uw schade op de aansprakelijke partij. Daarbij zijn wij ons ervan bewust dat een schadevergoeding de emotionele gevolgen niet kan wegnemen. Een financiële vergoeding kan echter wel helpen om de gevolgen voor u dragelijker te maken. Het kan uw leven wat veraangenamen doordat er een last van uw schouders valt en u een zorg minder heeft.

Elfi Letselschade werkt met een team van mensen die naast Nederlands vaak ook één of meerdere niet-westerse talen beheersen. Door het spreken van de taal en het begrijpen van de cultuur van de cliënten is er sneller een vertrouwensband.

In de meeste gevallen worden de kosten van juridische bijstand volledig door de aansprakelijk partij vergoed. Dat is anders wanneer de aansprakelijkheid niet of slechts gedeeltelijk is erkend.

Herkent u zichzelf in bovenstaand plaatje of kent u iemand die binnen dit plaatje past? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via elfi-letselschade@mail.com.

15-12-2012, 15:47


Ook geldig voor letselschade door openen van nutteloze topics?

02-01-2013, 20:33
U mag ons ook een PM sturen voor vrijblijvende informatie.