tooto7moe
09-12-2012, 14:23
Salaam oe 3alaikoem lieve en leuke en vooral foodie-fan leden van Marokko.nl
Na lang wikken en wegen besloot ik dat een topic op marokko.nl wel zo handig is, niet om de reputatie/faam/invloed en niet omdat ik denk een uberfantastische kok te zijn. Integendeel, ik hou van koken, eten, voedsel en alles eromheen mar zoals sophie dahl ooit zei: 'ik zal er geen michelin sterren mee winnen'.
Diegenen die me langer dan vandaag kennen weten dat ik al jaren plaats op marokko.nl en ik doe ook niet moeilijk om recepten uitdelen, enige nadeel is dat ze overal en nergens staan. Alhoewel ik ook met een blog begonnen ben xSafranaArganax is dat niet genoeg omdat we dagelijk wel iets plaatsen op marokko.nl en een blog niet bedoeld is voor álles wat we koken.
Conclusie van dit verhaal is dat ik langdradig ben, I can't help it, maar vooral dat deze topic bedoeld is voor de dagelijkse hap en de experimentjes die ik doe. Daarnaast zal ik altijd wel even aangeven als ik iets nieuws op me blog plaats.
Ook voor vragen ben je hier altijd welkom, ik ben een voorstander van vrije kennisoverdracht
Lmoehim, mijn topic is jullie topic, mer7babikoem voel je thuis en geneer je niet! Blader de topic door of klik meteen door naar de xinhoudsopgavex [/SIZE]
ps. als een link niet goed doorklikt meld dat dan even