Advertentie: bereik met Marokko.nl vrijwel alle Marokkaanse jongeren


Bekijk volle/desktop versie : Belgische Moeders Die Moslima Zijn !!!_Star_
27-03-2002, 21:02


Ik wou even vragen of jullie bekend zijn met vrouwen of jonge dames in Belgie die zich bekeerd hebben tot de islam. Hoe hebben ze dat ervaren? Wat waren reacties van de omgeving, ouders, familie??? Persoonlijk ken ik enkele Belgische moslima's, met kinderen en ik vind dat het prima gaat !!! Ze doen het erg goed, ook de opvoeding op de islamitische wijze doen ze erg goed! Graag reacties hierop !

_Star_
27-03-2002, 21:14
Origineel gepost door leila19 ja een levend voorbeeld daarvan ben ik ja toch..;wat nou die abdnour denkt nu echt dat mijn mama een stereotypie belgje is..wat zeker niet zo is,niet star???je hebt mijn mams toch gezien op foto ,ziet ze er niet kempoe uit,ondanks de belgische roots??nou appie een ding... belgische mamas zijn ook toppppppppppppp dus dimmen ok Ja Leila, jouw moeder, ik heb echt bewondering voor haar... Dat jij haar nog niet zot hebt gemaakt kan ik niet begrijpen :D Ze is een goede moslima, Belg of Marokkaan. Ze mag echt een voorbeeld zijn voor vele andere moslims. Je moet gewoon trots op haar zijn, haar afkomst is niet van belang maar wel haar geloof in Allah !! En wat anderen over haar zeggen of denken, doe net alsof je dat niet gehoord hebt, Allah heeft het wel gehoord... Latersss :zwaai:

_Star_
28-03-2002, 22:50
Hey, Thanx Mohammed Justice. Af en toe moet ook een serieuze topic en zeker als je bekend bent of contact hebt met Belgische moslima's. Ik bewonder ze echt! En Moehakoes heeft het wel goed getroffen... :zwaai:

Oughtie
17-01-2009, 10:25
http://nl.netlogstatic.com/p/oo/052/708/52708116.jpg (http://www.oughtie.com) Help ons op zondag 8 maart 2009 om onze broeders en zusters te steunen in Palestina!!! (http://www.oughtie.com)