Bekijk volle/desktop versie : Palestine, I'm thinking of you



02-12-2012, 17:05
Lieve mensen,

Wij zijn dit initiatief begonnen om iedereen de kans te geven om op een vrijblijvende en eigentijdse manier toch mee te helpen het gevoel van solidariteit met Palestina onder ons te vergroten. Om de herinnering, de gedachte aan Palestina levend te houden.

Dit kan je doen door het dragen van onze T-shirts, welke bedrukt zijn met inspirerende quotes die jou en anderen aan het denken zetten. Deze quotes zijn universeel en hebben betrekking op schending van mensenrechten, pijn, medeleven en vooral hoop en optimisme.

Hoewel dit zeer serieuze zaken zijn, proberen wij dit alles te benaderen vanuit een positief oogpunt. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat wij met zijn allen en dus ook met ‘’jou’’ iets GROOTS kunnen bereiken.

Verder krijg je op deze manier de kans om ook rechtstreeks een bijdrage te leveren aan de Palestijnen in nood. Jouw schenking zorgt ervoor dat iemand weet dat er aan hem of haar gedacht wordt en niet vergeten zal worden.

Als dank voor jouw schenking, sturen wij jou een mooi en zeer exclusief T-shirt waarmee je ook dagelijks je statement kunt maken. E- mail ons op PalestineV@gmx.com en like & share onze Facebookpagina.

“Injustice anywhere is a threat to justice everywhere.” - Martin Luther King, Jr.