Bekijk volle/desktop versie : We zoeken kantoorruimte in Utrecht. Wie weet er iets voor ons?



21-11-2012, 21:48
Stichting CúramZorg is een (nu nog kleine) thuiszorgorganisatie die thuiszorg levert voor en door Turkse en Marokkaanse doelgroepen in Utrecht. We bieden, behalve cultuursensitieve zorg, mensen aan een baan die een grote afstand tot de arbeidsmarkt hebben.

Maar we groeien uit ons jasje! En daarom zoeken we kantoorruimte in Utrecht. Bij voorkeur vestigen we ons op een plek die voor onze cliënten en medewerkers goed bereikbaar is zoals Kanaleneiland, Overvecht, Zuilen of Amsterdamsestraatweg. Een kantoor dat niet in zo'n glimmend immens groot pand is gevestigd, maar een warm welkom kan bieden aan iedereen die langs wil komen.

Jammer genoeg is ons budget nu nog beperkt....... heeft of weet er iemand kantoorruimte voor ons in één van bovengenoemde locaties in Utrecht? We hebben niet zo heel veel ruimte nodig, maar een toilet en keukentje en een kantoorruimte van zo'n 30 m2 zou genoeg zijn.

Alvast dank voor de reacties,
Annemieke Kap, directeur CúramZorg

21-11-2012, 22:27


mischien is dit iets? totaal voor 30m2 is dat 410 euro p.m excl btw.
http://www.fundainbusiness.nl/kantoor/utrecht/object-4031507-australielaan-14-16/kenmerken/

02-12-2012, 09:14
@Ryan : nee, helaas niet.. We willen zo dicht mogelijk bij onze doelgroep zitten en weten dat de oudere Marokkaanse en Turkse mensen niet graag een eind reizen.